Cătălina Ponor: „În România se întâmplă lucruri neplăcute”. Află cum îşi protejează medaliile

Cătălina Ponor are în palmares cinci medalii la Jocurile Olimpice. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, ea a declarat că îşi va asigura aceste medalii şi chiar intenţionează să le depoziteze la bancă, pentru ca ele să nu-i fie furate.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 19:27
Cătălina Ponor: „În România se întâmplă lucruri neplăcute”. Află cum îşi protejează medaliile

Cătălina Ponor a urcat de două ori pe podium la Olimpiada de la Londra şi graţie celor trei medalii de aur cucerite în 2004, la Atena, are în palmares cinci medalii olimpice, între care trei de aur, una de argint şi una de bronz. Este o zestre impresionantă, cu care puţini sportivi români se pot lăuda mai ales în prezent, când bilanţul total al delegaţiei noastre la o ediţie a JO abia ajunge la 10 medalii.

În consecinţă, Cătălina Ponor a decis să acorde o grijă deosebită medaliilor câştigate, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, ea a declarat: „M-am gândit să le asigur, e posibil să le depun într-o bancă pentru a le şti mereu în siguranţă. În România se întâmplă destule lucruri neplăcute şi nu-mi doresc să trăiesc vreun astfel de moment„.

Ea a explicat şi ce a făcut după Olimpiada de la Londra: „Am stat mult timp în cantonamentul de la Izvorani. Apoi, la Constanţa, am avut o surpriză: le mulţumesc părinţilor mei pentru felul în care au aranjat casa, e extraordinar de frumoasă, îmi place mult şi poate de aceea prefer să stau mai mult în casă. Am ieşit destul de puţin. Chiar şi la plajă am fost doar de trei ori„. Peste câteva zile ea intenţionează însă să plece în SUA, împreună cu iubitul său, gimnastul Tommy Ramos.