Cătălina Ponor se logodeşte după Jocurile Olimpice. Vezi cine este alesul ei

După Jocurile Olimpice de la Londra, gimnasta Cătălina Ponor (25 de ani) are gânduri mari privind întemeierea unei familii. Ea a fost cucerită de un sportiv din Porto Rico, Tommy Ramos (25 de ani), alături de care e decisă să facă pasul cel mare.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 07:08

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Olimpiada de la Atena, se va mărita după competiţia britanică. Gimnasta a confirmat, conform Libertatea, că se gândeşte la logodnă.

“S-au scris numai prostii, cum că aş fi combinată cu nu ştiu ce oficial al unei echipe de baschet… Aiurea…Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un bărbat la care ţin foarte mult. Am o relaţie serioasă şi, da, după Olimpiadă ne vom logodi”, a declarat Ponor. 

Alesul Cătălinei, absolvent al Facultăţii de Arhitectură din cadrului Universităţii Penn State (SUA), este din Puerto Rico. Tommy Ramos are 25 de ani şi este singurul gimnast din ţara lui participant la Olimpiadă. E specialist la inele şi e supranumit de presa din ţara lui “Golden Boy”. Carmen Ponor, mama Cătălinei, a confirmat, la rândul ei, decizia fiicei sale de a se logodi.

Imediat după Olimpiadă, Cătălina şi Tommy vor pleca într-o croazieră, într-o vacanţă de 10 zile.