Catalina Ştefănescu este vicepreşedintele celei mai puternice organizaţii de tineri din Europa

Tineretul social democrat are vicepresedinte in cea mai mare organizatie de tineri de stanga din EUropa - Young European Socialists.

RomaniaTV.net
11 apr. 2017, 07:51

Catalina Stefanescu a fost aleasa in cadrul Congresului YES ce a avut loc in acest weekend la Duisburg de tinerii delegati din peste 30 de tari din Europa.

Atributiile fostei deputat vor fi axate pe politicile pt tineri la nivel european, lupta pt cat mai multe locuri de munca pt tineri si egalitate de sanse, educatia si migratia tinerilor.

Cătălian Ştefănescu este cel mai tânăr deputat, ajungând în Parlamentul României, pe listele USL, la vârsta de doar 24 de ani, sprijinită de preşedintele PSD Liviu Dragnea.  

25 de membri TSD au participat sâmbătă, 8 aprilie, la cel de-al 13-lea congres al Tinerilor Socialiști Europeni unde s-a votat noua structură de conducere.

„Prin prezența unui membru TSD în conducerea structurii YES (Young European Socialists) transmitem un semnal de unitate și solidaritate față de partenerii europeni. În același timp, acum avem posibilitatea de a promova proiectele TSD și ale României la nivel european, astfel încât să implementăm politicile necesare pentru dezvoltarea economică și socială a tuturor tinerilor din țările europene. Cred că doar printr-o deschidere pe plan internațional, vom reuși să punem în practică proiectele de integrare, egalitate de șanse sau pentru dezvoltarea tinerilor. Cu această ocazie, vreau să îl felicit pe colegul nostru Joao Albuquerue pentru funcția de președinte YES și să îl asigur că prin colega noastră, Cătălina ștefănescu, vicepreședinte YES, vom contribui într-un mod activ și aplicat la elaborarea și implementarea proiectelor menite să crească calitatea vieții tinerilor. Tinerii trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare țară europeană!” a afirmat Gabriel Petrea, președintele TSD.