Cătălina Toma iubeşte din nou la 45 de ani: „Cele mai frumoase lucruri se întâmplă atunci când nu te aștepți”

La 45 de ani, artista R&B Cătălina Toma are din nou fluturi în stomac. Celebră în anii 2000, cântăreaţa a rămas în memoria românilor datorită vocii, lookului și pieselor care ieșeau din tiparele muzicale ale acelor ani.

13 sept. 2023, 13:35

Regina R&B din România a ales să se mute peste hotare și să trăiască „visul american” după ce, timp de mai mulţi ani, a simțit că activitatea sa nu este apreciată la adevărata valoare.

Cătălina Toma iubeşte din nou

Într-un interviu recent, Cătălina Toma a recunoscut că este fericită şi împlinită.

Citește și Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu, este fiica unui regizor celebru. În trecut, artista s-a iubit cu un actor cunoscut, dar i-a fost furat de o altă vedetă

„Fără a intra în detalii, cele mai frumoase lucruri se întâmplă atunci când nu te aștepți”, a declarat artista într-un interviu penntru viva.ro.

Artista a mărturisit că partenerul perfect este construit după un anumit tipar și că ma importantă decât conexiunea fizică este cea spirituală.

„Mă las greu cucerită, pentru că am trecut prin multe dezamăgiri în viață și nu cred în oameni decât dacă îmi dovedesc că merită. Mă atrage bărbatul artistic, intelectual și excepțional, pentru care primează conexiunea spirituală, nu cea fizică. Îmi place un gigant tandru, distins și manierat, care le tratează pe femei ca pe niște regine”, a adăugat cântăreaţa.

Regina R&B-ului, cu sinceritate despre calităţi şi defecte: „Temperamentul vulcanic este cel mai mare defect”

Vedeta a vorbit, de asemenea, despre calităţile, dar şi despre defectele ei.

„Temperamentul vulcanic este cel mai mare defect, cred. Cu toate că mi-am rafinat inteligenta emoțională, nu vreau să șterg complet acest atribut. Pe primul loc este talentul vocal.

Pe urmă, reziliența, tenacitatea, talentul de a învăța lucruri noi, autodidaxia și mintea curioasă reprezintă o parte dintre calitățile mele. Compasiunea în fața adversității ar fi cea mai mare calitate a mea”, mai spune Cătălina Toma.

Citește și Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”

Şi pentru că moda podcasturilor a luat avânt, Cătălina a decis să aibă propriul podcast.

„Lucrez la muzică și la podcastul pe care îl voi lansa în curând. Pentru podcast, îmi doresc să intervievez oameni interesanți, care au ceva de spus. Am multe vise la care nu voi renunța niciodată; le hrănesc și le construiesc până când se vor materializa”, a conchis artista.