Cataramă, reacţie dură la adresa medicilor Arafat, Cercel, Rafila şi Musta: Au promovat suspendarea libertăţilor pe baza supoziţiilor

Viorel Cataramă a reacționat dur la avertismentele medicilor Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila și Virgil Musta legate de prelungirea stării de alertă în România. Omul de afaceri susține că aceștia vor trebui să răspundă în faţa legii.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 12:44
Cataramă, reacţie dură la adresa medicilor Arafat, Cercel, Rafila şi Musta: Au promovat suspendarea libertăţilor pe baza supoziţiilor

Cataramă susţine că medicii ameninţă drepturile şi libertăţile suspendate, reprezentând latura medicală a dictaturii politico-medicale. 

„Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta ne amenință de dimineața până seara că trebuie să avem în continuare drepturile și libertățile suspendate! Ei reprezintă latura medicală a dictaturii politico-medicale din România. Deși nu au competențe în domeniu, nu ezită niciun moment să bage pumnul în gură poporului român, care nu vrea decat să aibă o viață normală, pentrucă nimic nu justifică azi anormalitatea” , a scris acesta pe Facebook.

Citeşte şi: Viorel Cataramă, atac la Tăriceanu: Este vinovat pentru că au distrus economia

Mai mult decât atât, omul de afaceri susţine că medicii au promovat suspendarea libertăţilor pe baza de supoziţii şi alte interese ascunde, însă fără nicio legătură cu binele general al populaţiei. 

„Aceşti medici, împreună cu toți virusologii care au promovat suspendarea libertăților numai pe bază de supoziții și alte interese ascunse, fără nicio legătură cu binele general, vor trebui să răspundă, mai devreme sau mai tarziu, în fața legii. Lumea moare în fața spitalelor pentru simpla vină de a nu se fi îmbolnăvit de coronavirus, afacerile se prăbușesc, milioane de români au fost sacrificați, iar acești indivizi își bat joc în continuare de noi toți cu nonșalanță!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.