Viorel Cataramă, atac la Tăriceanu: Este vinovat pentru că au distrus economia

Viorel Cataramă susţine că toate măsurile luate pentru relansarea economiei sunt declarative. Acesta a spus, duminică seară, la România TV că Tăriceanu este vinovat pentru blocarea şi distrugerea economiei. 

31 mai 2020, 18:56
Viorel Cataramă, atac la Tăriceanu: Este vinovat pentru că au distrus economia

„Suntem intr-o situtie in care economia romaneasca este colapsata. Toate masurile anuntate sunt masuri declarative. Nimic din ce ni se spune nu ajunge la concluzia ca Romania isi va putea reveni din punct de vedere economic.

Pana una alta, timp de două luni jumate afacerile au fost distruse. Sunt peste 1 milion de someri. Astazi discutăm despre nişte relaxari absolut nesemnificative. Guvrnul ar trebui sa lase viata romanilor sa revina la normal”, a spus Viorel Cataramă.

După ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că majorarea pensiilor poate ajuta bugetul şi firmele, Viorel Cataramă îl învinovăţeşte pe fostul preşedinte al Senatului că a blocat şi distrus economia. 

„Daca domnul Tariceanu vorbeşte acum de relansare, tot el este vinovat pentru ca a blocat economia şi a distrus-o. Nu are niciun drept sa vorbească despre asta atat timp cat a votat pentru suprimarea dreptului la muncă, la viaţă. Nu mai ai dreptul sa vorbeşti de relansare, trebuie sa vorbească cei care s-au opus constant. Romania a fost prabusita de toate partidele din motive care nu sunt sustenabile. Acest virus exista, dar nu are urmari atat de grave si nu trebuia prabusita economia”, a mai precizat Viorel Cataramă.

Citeşte şi Viorel Cataramă îi cere Avocatului Poporului să CONTESTE la CCR obligativitatea purtării măştii şi a termoscanării