Câte calorii au de fapt unele dintre cele mai dorite băuturi din localuri. Vezi reţetele

Cele mai dorite bauturi din localuri, spre surprinderea multora, nu au un numar foarte mare de calorii.Mai mult decat atat, unele dintre aceste bauturi contin si cantitati destul de mari de proteine, rareori au grasimi insa, partea negative este ca multe dintre ele sunt destul de bogate in zahar.

29 oct. 2015, 04:37
Câte calorii au de fapt unele dintre cele mai dorite băuturi din localuri. Vezi reţetele

În momentul in care iti doresti sa petreci moment de veselie alaturi de prieteni, foarte rar stai sa te gandesti la numarul de calorii din bauturi.

Asadar, iata cate calorii au de fapt cele mai dorite bauturi din localuri

SPRIT DE PEPENE GALBEN
Ingrediente
500g de pepene galben, taiat in bucatele, plus bilute decupate pentru servit
coaja rasa si zeama de la 2 limes
100ml suc de mere
200-250ml de vin alb rece
limonada rece, gheata zdrobita si cateva frigarui de bambus (optional), pentru servit
Mod de preparare
1. Se pun bucatile de pepene impreuna cu zeama de lime si sucul de mere intr-un blender. Se mixeaza pana cand se obtine un amestec omogen, apoi se adauga coaja rasa de lime. Se acopera si se lasa la frigider pana se serveste.
2. Pentru servit, se pune amestecul de pepene galben intr-o carafa mare, in care se toarna cantitati egale de vin si limonada. Se amesteca bine. Se infig bilute de pepene pe bete de frigarui. Se pune in fiecare pahar cate o frigaruie si gheata zdrobita, dupa preferinta, apoi se completeaza cu spritul de pepene.
3. VALOARE NUTRITIVA per portie: 62 kilocalorii, 1g proteine, 0g grasimi, 0g grasimi saturate, 8g carbohidrati, 1g fibre, 8g zahar, 0,1g sare

Continuarea pe Lyla.ro