Câte clase are, de fapt, Dalida din „Las Fierbinți”. Foarte puțină lume cunoaște acest detaliu despre Ecaterina Ladin

Ecaterina Ladin este actrița care a făcut și face istorie cu rolul Dalida, din serialul „Las Fierbinți”. Totuși, puțină lume știe câte clase are, în realitate, celebra actriță și care au fost cele mai mari sacrificii pe care a fost nevoită să le facă.

26 oct. 2023, 21:16
Câte clase are, de fapt, Dalida din „Las Fierbinți”. Foarte puțină lume cunoaște acest detaliu despre Ecaterina Ladin
Câte clase are, de fapt, Dalida din „Las Fierbinți”. Foarte puțină lume cunoaște acest secret despre Ecaterina Ladin

Ecaterina Ladin, una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, interpretează rolul Dalida, secretara primarului în serialul „Las Fierbinți” de peste 10 ani. Este căsătorită cu Laurențiu Ladin și au doi fii. Cu toate acestea, puțini cunosc detaliile referitoare la educația sa.

Citește și: Bobiță își ia adio de la Giani și Celentano din Las Fierbinți. Mihai Bobonete are planuri mari: „E vorba de reorientare profesională”

Ecaterina Ladin a apărut în diverse filme și piese de teatru, dar a obținut notorietate abia în 2012, când a devenit unul dintre personajele principale din serialul „Las Fierbinți”. La vârsta de 40 de ani, această celebră actriță este originară din Chișinău, Republica Moldova. Într-un interviu recent, a dezvăluit informații despre parcursul său academic.

„Eu la 16 ani eram studentă la Chişinău. Sistemul de învăţământ din Republica Moldova nu te obliga să ai Bacalaureatul pentru a putea intra la facultate şi atunci am terminat doar 11 clase şi am intrat la Institutul de Arte. Plus că mă dăduseră la şcoală mai devreme, de la 6 ani”, a spus actrița, potrivit Adevarul.

Cu toate acestea, a reușit să intre la facultate și a învățat ce înseamnă filmul, teatrul și muzica.

„Eu de la şefa grupei la facultatea din Chişinău am venit la facultatea din Bucureşti unde eram cea mai mică din grupă. Aveam o colegă de 34 de ani, eu nu vorbeam cu ea, nu ştiam cum să-i zic, doamnă? Nu ştiam cum să mă adresez. Aveam o singură colegă de 18 ani, restul peste 20. Dar m-a ajutat faptul că am stat în cămin şi în cameră stăteam cu trei fete din Chişinău. Dar vreo două luni nu am vorbit deloc la facultate. Mi-era ruşine de accent. Nu pentru că aveam accentul, ci pentru că mi-era teamă că lumea nu o să înțeleagă ce vreau să zic. Nu puteam să opresc ora pentru că nu înțelesesem ceva, mi se părea un pic jenant”, a adăugat Ecaterina Ladin.

Nu de mult, actrița a vorbit despre cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut în această meserie.

„Să nu stau cu copiii mei, ăsta e cel mai mare sacrificiu. Și faptul că nu dorm, sunt perioade în care dorm foarte puțin. Și atunci ești irascibil. Nu am văzut primul pas al băiatului meu cel mare, eram la nașa noastră, eu eram la filmare. M-a sunat ea și mi-a spus că a făcut primii pași. Am plâns de am rupt, am zis că nu mai fac asta niciodată”, a spus Ecaterina Ladin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și: Anca Dumitra, dezvăluiri picante despre cum a ajuns să fie Geaninuţa din las Fierbinţi VIDEO