Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din „Las Fierbinți” l-a ţinut ascuns ani de zile!

Mihai Bobonete, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, care a ajuns, din acest an, jurat la "Românii au talent", a dezvăluit ce studii are!

31 mart. 2022, 17:07
Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din „Las Fierbinți” l-a ţinut ascuns ani de zile!
Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din "Las Fierbinți" l-a ţinut ascuns ani de zile!

Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din „Las Fierbinți” l-a ţinut ascuns ani de zile! Deși a început două facultăți, Mihai Bobonete nu a terminat niciuna, dar asta nu l-a împiedicat, de pare, să devină celebru şi bogat!

Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din „Las Fierbinți” l-a ţinut ascuns ani de zile!

Mihai Bobonete a fost dat de gol chiar de naşul său, Octavian Strunilă. Cei doi erau în concediu atunci când a venit propunerea. DUpă o noapte de băutură, Strunilă l-a întrebat pe Bobonete: „Nu vrei să te faci actor?”. Acesta din urmă a renunțat la facultatea de Electrotehnică pe care o începuse atunci și a intrat fără mari bătăi de cap la actorie. Totuşi, Bobonete n-a terminat nici această facultate, la care a rezistat doar un an! Nu a explicat motivele care l-au făcut să ia o astfel de decizie, cert este că ceva nu a mers bine. „Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Astfel, Mihai Bobonete are doar liceul terminat, fără studii superioare, dar talentul l-a făcut unul dintre cei mai buni actori de comedie din România!

Mihai Bobonete desfiinţează şcoala românească: „E o bătaie de joc! Nici lui Nicuşor Dan nu i-a folosit, e praf”

Mihai Bobonete s-a născut pe 14 iunie 1980, la Craiova. În 2011, la 31 de ani, debutează în primul său film: „The Godmother”. În 2013 apare în al doilea lungmetraj, „Mamaia”, pentru ca din 2012 să fie implicat în serialul care-i va aduce faimă la nivel național, „Las Fierbinți”. În 2017 a prezentat, alături de Cabral, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, producție filmată în jungla din Africa, apoi a fost unul dintre prezentatorii de la „Vocea României Junior”. Începând cu 2022, Mihai Bobonete face parte din juriul „Românii au talent”.