Câte clase i-au adus succesul Cristinei Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste uimitoare

Toată lumea o știe pe celebra jurată de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan, iar aproape toată lumea cunoaște afacerea care a transformat-o în milionară. Totuși, foarte puțină lume știe ce studii are femeia de afaceri.

20 sept. 2023, 14:38
Câte clase i-au adus succesul Cristinei Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste uimitoare
Câte clase i-au adus succesul Cristinei Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste uimitoare

Cristina Bâtlan, o femeie extrordinară din România, este cunoscută pentru succesul său în lumea afacerilor, unde deține firma profitabilă de încălțăminte și accesorii denumită Musette. Publicul a devenit conștient de ea în timpul participării sale ca jurat în cadrul emisiunii Imperiul Leilor de la Pro TV.

Citește și: Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Jobul neașteptat pe care l-a avut: „Am luat contact cu strada, mi-am învins frica”

Chiar dacă a fost mereu pasionată de modă, interesul ei pentru acest domeniu a fost trezit după Revoluția din 1989, când tendințele de modă au început să prindă contur. Inițial, a urmat o facultate de Drept, deoarece această profesie era foarte respectată în acea perioadă. Cu toate acestea, după terminarea primilor doi ani, și-a dat seama că acesta nu era cu adevărat visul ei. Astfel, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și schimba direcția profesională.

„Moda a fost pasiunea mea dintotdeauna, însă după Revoluție când trendurile au început să apară, oamenii se gândeau că cea mai importantă meserie ar fi aceea de avocat, așa că m-am gândit și eu să dau la Drept. Dar mi-a trecut repede și după primii doi ani, am abandonat și mi-am început, de fapt visul, care este și astăzi Musette”, a spus Cristina Bâtlan, pentru Playtech.ro

Cristina Bâtlan a decis să abandoneze facultatea de Drept pe care o urma și și-a îndreptat interesul către alte instituții de învățământ legate de domeniul care o fascina, și anume moda. „Eu am făcut doar doi ani de facultate, apoi am făcut design de obiect, alte școli și m-am specializat privat, deci nu m-am dus la o facultate să stau și să urmez o facultate 4 ani sau 5 ani.

Nu spun că asta e bine și nici nu recomand tinerilor să facă asta, însă timpurile erau de așa natură, încât nu aveam neapărat modele într-o economie care atunci se inventa, care se schimba.

Oamenii care predau în România la acele timpuri, erau oameni care crescuseră și trăiseră în comunism, știau prea puțin ce înseamnă capitalismul, însă astăzi lucrurile sunt complet altele. Cu siguranță ai putea să te educi singur, ai acces la foarte multă informație, lucru care era imposibil atunci. Deci școala mi-am făcut-o înaintea internetului”, a mai spus afacerista, pentru sursa citată.

Citește și: Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator: „Fără niciun fel de ipocrizie spun asta”