Câte operații estetice are Elena Merișoreanu: „Eu îmi fac intervenții estetice în fiecare an!”

Elena Merișoreanu are 75 de ani, însă este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze. Pentru a arăta mereu bine, cântăreața recunoaște că obișnuiește să își facă des intervenții estetice.

09 nov. 2022, 16:34
Câte operații estetice are Elena Merișoreanu: „Eu îmi fac intervenții estetice în fiecare an!”

Elena Merișoreanu are 75 de ani, însă este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze. De o viață întreagă încântă publicul cu vocea ei. Fiind persoană publică este foarte important aspectul fizic, de aceea Elena Merișoreanu face tot ce e posibil să arate mereu bine.

Câte intervenții estetice are Elena Merișoreanu

Ei bine atunci când vorbim de a fi în lumina reflectoarelor este foarte important aspectul fizic, iar Elena Merișoreanu știe foarte bine acest lucru.

„Eu îmi fac intervenții de astea estetice în fiecare an, dar nu mă operez. Uite, tocmai mi-am băgat niște botox în frunte și mi-a băgat și niște fire în obraz să mai ridice, nițel fața! Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior”, a dezvăluit artista, pentru Click!

În ultimul timp, cântăreața a avut ceva probleme de sănătate, a avut dureri foarte mari.

„Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine!Urmează operația la picior să o fac luna viitoare. Tot timpul zic luna viitoare și mai intervine câte ceva! Așa că nu știu dacă am terminat-o cu operațiile! În primul rând că mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta, pe mine m-a iubit Dumnezeu și publicul!”, a mai spus aceasta.

Elena Merișoreanu i-a cumpărat o casă neputului ei

Îndrăgita cântăreață i-a făcut un cadou de zile mari nepotului său. I-a cumpărat o locuință într-o zonă centrală din București.

„La vârsta mea am tot ce-mi trebuie și trebuie să-mi răsfăț nepoții. Am patru nepoți și normal că cel mai mare a avut prioritate. Am zis să aibă și el intimitatea lui, deși avea și acasă aici, avea intrarea lui separată, apartamentul lui, dar știi cum sunt tinerii, voi tinerii trebuie să fiți complet separați. E un copil cuminte și de aceea am vrut să fie și el așa cum îi place. Vine pe jos prin Centrul Vechi, nici nu vine cu mașina”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.

Citește și: Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare: „Ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea”

Citește și: Un turist a fost ironizat pe internet, după ce a căutat cazare în Azuga cu cel mult 150 de lei: „Se poate. Dacă te întorci în timp”