Un turist a fost ironizat pe internet, după ce a căutat cazare în Azuga cu cel mult 150 de lei: „Se poate. Dacă te întorci în timp”

Un turist a fost ținta ironiilor după ce a căutat o cazare extrem de ieftină, pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor.

09 nov. 2022, 12:32
Un turist a fost ironizat pe internet, după ce a căutat cazare în Azuga cu cel mult 150 de lei: „Se poate. Dacă te întorci în timp”

Postarea unui turist pe un grup de Facebook a stârnit foarte multe ironii la adresa acestuia, după ce a cerut cazare la prețul de cel mult 150 de lei pe noapte, în Azuga, potrivit ziare.com.

Bărbatul căuta să închirieze cazare pentru ziua de 1 decembrie, perioadă în care în această stațiune este organizat un festival. Pe lângă prețul mic, turistul a avut și alte pretenții care i-a făcut pe internauți să se amuze: perna să nu fie din vată, la 15 lei bucata, neapărat cu baie în cameră, pereții să nu fie subțiri, televizor LCD și căldură non-stop.

„Bună ziua, oameni buni. Caut cazare la Azuga, perioada 1-4 decembrie, 2 (posibil 3, dar pentru a 3-a pot confirma doar spre finalul lunii).

Condiții:

1.Preț maxim 150 Lei/cameră/noapte.

2. Condiții decente overall. Neapărat cu baie în cameră, căldură non-stop (nu cu porția) și TV LCD/LED.

3. Fără mucegai, igrasie, mirosuri neplăcute în baie, gândaci/păianjeni, pereți din rigips prin care se aude tot, perne din vată la 15 Lei bucata.

4. Să fie posibil Check-In-ul în jur de ora 11-12 A.M.

Aștept oferte, mulțumesc”, a scris turistul cu pricina în postare.

Citește și: Cum au reacţionat doi turişti americani după ce au mâncat sarmale şi ciorbă de fasole în pâine. Au devenit virali pe Internet

Membrii grupului au considerat că pretențiile lui sunt mult prea mari pentru banii pe care vrea să-i ofere, așa că nu au ezitat să îi atragă atenția.

„Mă uit prin comentarii… Ce oameni răi. Eu am stat odată la o pensiune în Sinaia cu 130 de lei. Bine, era vară. Nu aveau TV și se întâmpla acum vreo 20 de ani, dar e mai puțin important. Ce vreau zic e că: se poate. Se poate dacă te întorci în timp”, a comentat unul dintre membri.

„Oare nu vă e puțin rușine când aveți asemenea postări?”, „Căutați la Mariott! Vă așteaptă și cu majordom la banii ăștia!”, „Ai bani mănânci, n-ai bani nu ți-e foame”, „Să te aștepte și cu covor roșu probabil?”, au spus alții, ironizându-l pe turist.

Au existat și persoane care au considerat cererea bărbatului ca fiind una rezonabilă, chiar și pe timp de iarnă. Perioada sărbătorilor de iarnă este considerată în stațiunile de pe Valea Prahovei „plin sezon”, ceea ce înseamnă că prețurile se dublează față de alte perioade. Prețurile sunt justificate de proprietarii de cazări prin costurile mari la utilități, în special la căldură.

Citește și: Unde merg românii care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei: „Mâncarea este delicioasă și gazdele super primitoare”