Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare: „Ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea”

Culiţă Sterp a oferit noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Artistul a avut parte de un eveniment neplăcut la ultima cântare. O femeie care îl invitase să cânte a pornit o întreagă ceartă, iar imaginile au ajuns rapid virale în mediul online.

09 nov. 2022, 12:07
Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare: „Ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea”
Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid

Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Cântăreţul spune că a fost deranjat de atitudinea doamnei și de comportamentul pe care l-a avut când a dat buzna în sala de evenimente din aceeași clădire, acolo unde artistul mersese să cânte în pauză. Vedeta spune că femeia a adresat mai multe injurii la adresa invitaților, până când el a cerut să îi fie oprit microfonul.

Citeşte şi: Video! Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid

Doamna aceea ne-a chemat acolo de sâmbăta. Noi în mod normal trebuia să cântăm sâmbăta la un botez și pe parcurs a modificat și a zis să venim de joi că vrea să fie 100% sigură că noi suntem acolo și că e tot ok. Asta înainte să cumpere biletele de avion. A zis că vrea să știe sigur că suntem acolo având în vedere că mai erau întârzieri la avioane și să ajungem la timp la botez. 

Am anulat o cântare pentru ea, după ce am stabilit să venim joi. Ne-am dus înainte cu două zile. Acum, dacă mă chemi acolo cu 2 zile înainte, logic că îmi mai iau și eu o cântare acolo, aici vorbesc de cântare de la club pe care am avut-o vineri. Nu i-a convenit, am avut discuții că de ce luăm cântarea pe banii ei.

Sâmbătă ne-am dus să cântăm acolo, am cântat undeva la trei ore, foarte mult, am făcut vreo trei programe. Apoi, la pauză ne-am dus jos să cântăm o jumătate de oră, dar cum s-a văzut și pe filmare nu am apucat să cântăm 10 – 15 minute că a venit doamna foarte foarte nervoasă, îi ia microfonul la băiatul cu vocea a doua și a început să înjure oamenii la microfon.

Asta nu se mai aude pe filmare, dar ea vorbea foarte urât pe filmare, a amenințat că sună la Poliție și când i-am cerut la băiatul de la stație să-i oprească microfonul l-a luat și l-a aruncat în aer și a plecat de acolo.

Noi ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea, dar a început că ea nu ne mai plătește, nu ne mai dă banii, să plecăm că ne anulează și biletele de avion și camerele la hotel. Ea căuta răzbunare„, a mărturisit Culiță Sterp, pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp a mai mărturisit că a fost foarte greu pentru colegii săi să revină în sala în care avea loc botezul la care fuseseră chemați să își ia instrumentele. „Foarte greu am recuperat aparatura pentru că doamna nu mai lăsa băieții să meargă să își ia instrumentele și orgile și microfoanele. Ne cerea să ieșim afară, băieții i-au explicat că vor să își ia instrumentele și abia i-a lăsat să își ia lucrurile.

I-a amenințat că ea cheamă poliția, nu a vrut să îi lase să ia nimic. Până la urmă au reușit băieții să intre și să își ia lucrurile pe care le aveau de luat. Ne-a făcut cu ou și cu oțet. Ea nu mai avea chef de botezul ei, ea era pusă pe scandal. Așa ceva în viața mea nu am întâlnit„, a mai declarat Culiță Sterp.