Câte operații estetice are Loredana Groza. Tatăl starletei a spus totul

Are Loredana Groza operații estetice? Dacă da, câte? Familia starletei a comentat pe marginea acestei controverse.

25 mart. 2023, 13:22
Câte operații estetice are Loredana Groza. Tatăl starletei a spus totul

În vârstă de 52 de ani, Loredana Groza adoptă un stil vestimentar specific noului val de artiști. De asemenea, look-ul foarte îndrăzneț este completat de formele pe care starleta nu ezită să și le expună. În general, ea apare la evenimente publice cu decolteuri foarte adânci, ceea ce a lansat o mulțime de dezbateri în presa de cancan și în social media.

„Are Loredana Groza operații estetice?”, se întreabă internauții, inclusiv după ce Loredana Groza, de câțiva ani, încarcă foarte des imagini cu selfie-uri care conțin diverse filtre de înfrumusețare. Cel puțin sânii și nasul artistei ar fi ajuns sub bisturiu, susțin din ce în ce mai mulți critici.

 

Câte operații estetice are Loredana Groza

 

Până acum, Loredana nu a vorbit prea mult despre relația sa amoroasă și despre operațiile estetice – subiecte tabu. Ea a lăsat mai degrabă de înțeles că nu are operații, aspect întărit de către tatăl ei, Vasile Groza.

Întrebat despre aspectul fizic al fiicei sale, Vasile Groza a declarat că artista are un trup de invidiat, 100% natural.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva.

Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a comentat Vasile Groza, pentru presa de cancan.