Câți bani a aruncat Andreea Antonescu într-un cazino din Las Vegas. Vedeta a spus totul despre experiența cu jocurile de noroc: „I-am pierdut în 30 de secunde”

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența sa la cazino și despre suma pe care a pierdut-o în prima sa experiență de acest fel.

05 iun. 2023, 08:27
Câți bani a aruncat Andreea Antonescu într-un cazino din Las Vegas. Vedeta a spus totul despre experiența cu jocurile de noroc: „I-am pierdut în 30 de secunde”
Andreea Antonescu, despre experiența cu jocurile de noroc

Andreea Antonescu a dezvăluit, într-o postare de pe rețelele de socializare, că, în urmă cu mai mulți ani, a mers pentru prima dată într-un cazino. Vedeta a povestit experiența pe care a avut-o cu jocurile de noroc.

Aceasta a pierdut banii pe care i-a pariat, iar de stunci a spus că va mai intra într-o astfel de locație doar pentru poze.

„Verificat. O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde. Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Citește și: Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză uriașă, imediat după ce a născut: „Tensiunea mi-a crescut la 18”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Andreea Antonescu s-a întors din America

Vedeta s-a întors recent din America, acolo unde a fost pentru a-și vizita fiica cea mare, Sienna, cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta se confruntă acum cu câteva probleme, din cauza diferenței de fus orar.

Citește și: Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”

„Noapte bună! Bebelina doarme, mama ei suferă de jet lag. La ce dor mi-a fost, nu mă supăr dacă stau așa până dimineață”, a scris ea, în dreptul unei imagini cu fiica sa cea mică.