Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu din afacerea de pe litoral anul acesta. Artistul știe deja pe ce îi va cheltui: „A fost cea mai bună vară”

Mihai Trăistariu a avut parte de o vară foarte profitabilă. Artistul a dezvăluit câți bani a făcut din apartamentele închiriate pe litoral sezonul acesta.

24 sept. 2023, 16:24
Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu din afacerea de pe litoral anul acesta. Artistul știe deja pe ce îi va cheltui: „A fost cea mai bună vară”
Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu vara aceasta

După ce a avut mai multe probleme cu turiștii pe care i-a cazat în apartamentele de la Mamaia, Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani a încasat vara aceasta. Artistul se laudă cu cea mai bună vară de până acum, după ce și-a început afacerea în 2020, în pandemie.

Anul acesta, cântărețul s-a confruntat cu mai multe promble, după ce turiștii au lăsat pagube serioase în urma lor, dar a avut parte și de câștiguri financiare importante. Acesta a dezvăluit câți bani a câștigat și pe ce îi va cheltui.

„A fost a patra vară în care am închiriat și a fost cea mai bună. Eu și acum am turiști. A fost cea mai bună vară dintre toate, a fost arhiplin. Prețul meu oricum este bun, eu dau un apartament cu 350 de lei în timp ce alții dau același timp de apartament cu 500 – 600 de lei, deci eu sunt ieftin pentru Mamaia Nord.

Nu am vrut să ridic prețul ca să le am pline și le-am avut. Eu, când trag linie la sfârșitul verii, îmi rămân cam 30.000 de euro. Din păcate, cu atâtea stricăciuni, am și cumpărat o canapea pentru că una dintre ele nu s-a putut repera și cu tot ce mai investesc pe acolo, eu cam o treime din bani îi dau înapoi.

Din 30.000 de euro, 10.000 îi dam doar ca să renovăm. Trebuie zugrăvit acum, trebuie făcut să arate brici plus taxele, impozitul și TVA, am camerista, facturile la gaz, lumină, internet și întreținere.

Sunt o grămadă de taxe și toate acestea costă. Sunt și salarii pentru administrator și cameristă așa că din 30.000 de euro eu rămân cu mai puțini bani, dar tot rămân cu ceva”, a declarat Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: „El e virgin, cred!”

Artistul vrea chiar să treacă la nivelul următor și să își deschidă propriul hotel pe litoral sau să cumpere o pensiune. Neplăcerile create de turiști vara aceasta l-au făcut pe Mihai Trăistariu să se gândească la această opțiune.

„Am văzut că îmi merge și eu știu și să fac reclamă bună. Postez în fiecare zi din luna ianuarie încep și postez zi de zi până când le dau. Din luna aprilie anul acesta am reușit să dau toată vara.

Le cer avansul, totul se face cu factură, automat îmi intră banii în bancă. Am învățat să mă ocup, știu să mă ocup, doar că e bătaie mare de cap și m-ar avantaj un hotel sau o pensiune ca să am recepție și oameni care să stea să-i verifice.

Pe jumătate dintre oamenii care se cazează eu nici nu-i văd. Iau totul online și eu nu știu cine vine acolo(…) Este însă multă bătaie de cap, vreau să-mi pun director, un manager care să-i controleze la plecare, să nu mai fie atâtea stricăciuni sau dacă sunt, măcar să plătească cumva”, a explicat artistul.

Citește și: Ce s-a ales de afacerea cu apartamente a lui Mihai Trăistariu, după pagubele produse de turiști: „Mi-au rupt trei canapele”

După problemele pe care le-a avut vara aceasta, Mihai Trăistariu și-a luat o serie de măsuri de siguranță pentru viitorii turiști, pentru a-și proteja proprietățile pe viitor.

„Două lucruri vreau să fac. Pe de-o parte, au fost cam 100 de familii în vara aceasta și cam așa sunt în fiecare vară. Vreo 20 dintre ele au lăsat lucrurile aiurea și atunci le-am memorat în telefon cu „Nu” în față. Adică dacă mă sună la anul, le spun că nu mai avem. Chiar dacă ei nu își dau seama că mi-au greșit, nu îi mai primesc pe cei care au fost.

Pe de altă parte, eu nu am o recepție. Apartamentele mele sunt într-un bloc, la același etaj.

Eu am o ială electronică, le dau codul, ei intră singuri, nici nu ne intersectăm. Neintersecându-se cu mine, nu sunt responsabili, nu simt nevoia să se justifice. Ei nu predau camera cuiva, ei pleacă din apartament și îmi trimit mesaj că au eliberat, iar eu trimit camerista. Aici este greșeala pentru că ei nu sunt controlați la plecare”, a mai spus artistul.