Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: „El e virgin, cred!”

Vasile Trăistariu, fratele celebrului Mihai Trăistariu, a fost chemat la Poliția din Piatra Neamț, după ce a urmărit timp de două luni o profesoară. Aceasta a cerut ordin de restricție, acuzându-l de hărțuire.

18 sept. 2023, 14:52
Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: „El e virgin, cred!”
Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: "El e virgin, cred!"

Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Vasile Trăistariu a fost reclamat la Poliție de o profesoară de economie, pe care a urmărit-o, timp de două luni, pe stradă. Mihai Trăistariu a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat. I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o pătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit. La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă tezesc cu un telefon de la Poliție: „Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de economie!”. Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește! L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!.

Citeşte şi: Cristina Ich, iubita lui Victor Pițurcă, s-a lăsat de medicină pentru online: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”

„Ei erau colegi, că el a predat desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun,o pândea după copaci! Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc! O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol. Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o umărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Vasile Trăistariu locuiește în prezent la Piatra Neamț, unde este pictor liber profesionist.