Ce s-a ales de afacerea cu apartamente a lui Mihai Trăistariu, după pagubele produse de turiști: „Mi-au rupt trei canapele”

Mihai Trăistariu are șapte apartamente la malul mării, pe care le închiriază în timpul sezonului estival, dar se declară nemulțumit de comportamentul turiștilor pe care îi găzduiește.

24 aug. 2023, 19:22
Ce s-a ales de afacerea cu apartamente a lui Mihai Trăistariu, după pagubele produse de turiști: „Mi-au rupt trei canapele”
Ce se întâmplă cu afacerea lui Mihai Trăistariu de la malul mării

Mihai Trăistariu a dezvăluit că anul acesta a fost unul productiv pentru el și a precizat, în cadrul unui interviu, că a avut toate apartamentele ocupate de turiști.

„A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai.

Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a declarat Mihai Trăistariu pentru spynews.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu, supărat pe turiștii care lasă aerul condiționat pornit când merg la plajă: „Au venit facturile la energie 200 – 250 lei”

Chiar dacă prețurile au luat-o razna în urma pandemiei, Mihai Trăistariu recunoaște că el a rămas la aceleași prețuri și că rămâne cu aceeași bani anual.

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai spus el.

„Anul ăsta mi-au rupt trei canapele într-o singură vară după ce trei veri n-am avut nicio treabă. Nu știu cum, sar copiii pe canapea, ei cred că sunt la jocuri din alea pe trambulină, au sărit pe ele și s-au rupt. Una am cumpărat-o, că nu a mai mers reperată, partea aiurea este că sunt și puțin serioși, unii chiar nesimțiți și nici nu anunță și trebuie să îmi zică următorii turiști că este canapeaua ruptă. Aici e cel mai neplăcut. Probabil le e frică să nu le cer bani, dar nu am cerut nimănui bani vreodată. Nu mă refer că se mai sparge o farfurie, un pahar, că alea se întâmplă, dar pe o canapea am dat 2300 de lei, o sumă destul de mare.

Citește și: Mihai Trăistariu, pus într-o situație de necrezut. Artistul a fost plătit cu pepeni de Dăbuleni pentru un concert. Cu câte kilograme a plecat cântărețul în portbagaj

Cel mai mult m-a deranjat anul acesta o turistă care mi-a zis să-i duc factura în cameră, ea era la plajă de la 8 dimineața, iar când m-am dus am găsit aerul condiționat pornit. Am întrebat-o la cât vine în cameră și a zis că la 8 seara, pai și cum să stea aerul condiționat pornit 12 ore? Asta e cam 100 de lei pe zi, iar dacă ea stătea 10 zile, păi 1000 de lei s-au dus, ce-am rezolvat. Ei nu înțeleg că în cinci minute s-a răcit în cameră, aerul e foarte puternic. Asta m-a deranjat și am avut o discuție atunci că a fost neplăcut”, a adăugat Mihai Trăistariu.