Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. A stat 20 de săptămâni în concurs

Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. Tânăra a părăsit concursul, în ediţia de marţi seara, 17 mai, după ce a rezistat 20 de săptămâni în jungla dominicană. Campioana la gimnastică a fost eliminată prin votul publicului, după ce a suferit o accidentare.

18 mai 2023, 16:27
Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. A stat 20 de săptămâni în concurs
Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023

Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. Publicul a votat-o pe campioana la gimnastică să plece acasă, moment în care a izbucnit în lacrimi. Concurenta care a fost cea mai afectată de plecarea Ștefaniei, a fost Carmen Grebenișan.

Citeşte şi: Cum va investi Ionuţ Iftimoaie banii câştigaţi la Survivor. De ce nu vrea să audă de intrarea în politică

Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023

Ștefania Stănilă a fost recompensată din plin pentru cele patru luni petrecute în Republica Dominicană. Campioana la gimnatică a fost printre vedetele care au primit cei mai puțin bani, pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România a primit 1.500 de euro. După 20 de săptămâni, pleacă acasă cu 30.000 de euro.

Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi.

Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă.

Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva, încă, rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcată cu absolut tot ce am făcut.

E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine‘, a spus Ștefania Stănilă, cu ochii în lacrimi.