Cum va investi Ionuţ Iftimoaie banii câştigaţi la Survivor. De ce nu vrea să audă de intrarea în politică

Ionuţ Iftimoaie vrea să investească banii câștigați la Survivor România, într-o galerie comercială din Bacău, oraşul lui natal. Pentru cele 3 luni petrecute la Survivor, el a primit 50 000 de euro.

18 mai 2023, 13:20
Cum va investi Ionuţ Iftimoaie banii câştigaţi la Survivor. De ce nu vrea să audă de intrarea în politică

Ionuţ Iftimoaie a decis ce va face cu banii câştigaţi la Survivor. El va investi într-o galerie comercială, pe care doreşte să o deschidă în oraşul său natal. Iftimoaie a câştigat 50 000 de euro, pentru 3 luni pretrecute la Survivor România.

„Nu vă ascund că toate aceste proiecte, procese, cu o anumită familie, pe diverse proiecte personale, dar și actuala conjunctură economică, mi-au mai frânat din elanul cu care am pornit la drum. Nici situația economică prin care trece țara nu ne ajută. Mărirea asta de prețuri, care s-a întâmplat în ultima perioadă de timp, m-a făcut să fiu mai atent. Lucrez încă la documentație, pentru că am tot redimensionat proiectul pe care-l doresc”, a declarat Iftimoaie pentru Playtech Știri.

Citeşte şi  Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Ionuţ Iftmoaie are şi un termen stabilit, pentru începerea noului proiect.

„Sincer vă spun, estimez ca în doi ani să finalizez această galerie, pe care o voi numi IFTY Center, pentru că are nevoie, ca orice altă zonă comercială, de o identitate. Va fi o asociere cu numele meu, dar și cu un anume trecut al locului, fiindcă pe vremuri în această zonă oamenii locului știau că merg la IFU. Era o bază unde existau și ateliere mecanice și de prelucrare a lemnului.
Când eram în școala profesională am făcut practica la IF! Mi se pare o chestie frumoasă să fac trecerea de la IF la IFTY!”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Citeşte şi Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac. ”A coborât armata din pod”

Cum au tot apărut zvonuri referitoare la posibila intrare pe scena politică, Iftimoaie a dorit să facă lumină în acest caz.

„Nu știu cum să le spun oamenilor că nu am nicio legătură cu zona politică. Nu-mi doresc nici să candidez, nu mă interesează să fiu nici senator, nici deputat, nici primar. Vreau să fiu un om fericit. La asta lucrez! Și eu nu am văzut niciun primar, niciun senator sau vreun alt om politic fericit. Sigur, ei se bucură de anumite lucruri, dar toți sunt cu probleme, toți sunt cu securea deasupra capului. Eu nu vreau așa ceva! Nu-mi trebuie etichetă, fiindcă mi-a dat Dumnezeu suficientă etichetă, nu mai am nevoie de asta”, a precizat Ionuţ Iftimoaie.