Câți bani a făcut PRO TV-ul din proiectul „Vacanța Mare”. Mugur Mihăescu a dezvăluit totul

„Vacanța Mare” a fost unul dintre cele mai de succes proiecte de comedie al anilor '90 și până în 2000.

30 mart. 2023, 11:04
Câți bani a făcut PRO TV-ul din proiectul „Vacanța Mare”. Mugur Mihăescu a dezvăluit totul
„Vacanța Mare” a fost una dintre cele mai de succes producții de la PRO TV

„Vacanța Mare” a fost unul dintre cele mai iubite seriale de comedie de la noi. Proiectul a pornit din pasiune și a fost gândit pentru a-i fac pe români să râdă, fiind totodată o rampă de lansare pentru Mugur Mihăescu, dar și pentru alți actori.

Povestea lui Costel și ale Lenei din Sadova a fost celebră în rândul oamenilor, dar mulți dintre aceștia nu știu că, înainte de a ajunge la TV, „Vacanța Mare” performa pe scene. Apoi, momentele erau transpuse pe casete.

Atunci când au fost transferați pe TV, audiențele au crescut imediat. „Vacanța Mare” a fost și la PRO TV, dar și la Kanal D, cifrele aduse fiind unele record, ceea ce a însemnat mulți bani pentru distribuție, dar și pentru postul gazdă.

Citește și: Dezvăluiri emoționante făcute de Mugur Mihăiescu! Care sunt cele mai mari regrete din viața actorului „Nevasta mea câteodată mă ceartă”

Mugur Mihăescu, despre „Vacanța Mare”

Actorul a recunoscut că serialul i-a adus sume foarte mari în conturi, mai ales pentru acea vreme. Spre deosebiri de ceilalți colegi ai săi, Mugur a ales să investeascî banii în afaceri, care la rândul lor i-au adus venituri.

Acesta spune că producția a adus peste 100 de milioane de euro pentru PRO TV.

Citește și: Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

„În opt ani >, cam 100  de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV”, spune Mugur Mihăescu.

Actorul nu exclude varianta de a readuce „Vacanța Mare” la viață, dar de data aceasta pe marile ecrane.