Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

Mugur Mihăiescu revine pe marile ecrane în cel mai nou film românesc ”Haita de acțiune”, unde interpretează rolul lui ”Garcea”.

23 mart. 2023, 08:55
Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”
Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”

Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”. După succesul înregistrat cu filmul „Teambuilding”, Matei Dima, alias BRomania, aduce în atenția publicului din România un nou proiect cinematografic, „Haita de acțiune” în care joacă și actorul Mugur Mihăescu.

Citește și Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă. Imagini fabuloase din vila de lux FOTO

Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”

În filmul ”Haita în acțiune”, Mugur Mihăescu îl readuce la viață pe „Garcea”, care este tatăl lui Denzel ( Matei Dima), un polițist de la Brigada Rutieră care visează să rezolve cazuri complexe ca în filmele americane.

„A fost un film intens. Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și celălalt film (n.r. – Teambuilding), pentru că a îndrăznit să facă oamenii să râdă, să zâmbească. Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească. Acesta e un film care aduce zâmbete, care aduce bucurie. Și… îl țin acum în mână ca pe Cristinel, așa că… E doar un film, fraților! Simțiți-vă bine! Sperăm să vină cât mai multă lume ca să facem partea a doua”, a spus Mugur Mihăescu, potrivit Libertatea. 

Din distribuția acestui film care este de fapt o comedie de acțiune fac parte Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, este o comedie de acțiune.

Personajul principal al acestui film este Denzel, un tânăr polițist cu aspirații mari care este luat peste picior de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu are abilitățile necesare să fie comisar adevărat. Denizel împreună cu Oli, o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Cu toate acestea, surpriza distribuției este actorul Mugur Mihăescu, care revine pe marile ecrane în rolul lui Garcea.

„Vorbisem de treaba asta de acum vreo doi ani de zile. Anul trecut l-am filmat, înainte de Team Building. Legat de producţiile cu influenceri-actori, vin cei din urmă, nu? Unele o să-şi găsească locul dacă o să rămână, altele nu. Îmi place acţiunea filmului, dacă nu-mi plăcea nu jucam. Dacă-mi place un proiect îl îmbrăţişez, dacă nu-mi place… am ajuns la vârsta la care pot să spun „nu””, a spus Mugur Mihăescu, la DC News.

Citește și Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu. „Vaccinul pentru mine conține sărăcie, oameni arși, cenzură” VIDEO