Dezvăluiri emoționante făcute de Mugur Mihăiescu! Care sunt cele mai mari regrete din viața actorului „Nevasta mea câteodată mă ceartă”

Mugur Mihăiescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa este deja realizată profesional. Recent, invitat fiind la un pdcast, acesta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții lui. Acesta a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete din viața sa.

28 mart. 2023, 23:28
Dezvăluiri emoționante făcute de Mugur Mihăiescu! Care sunt cele mai mari regrete din viața actorului „Nevasta mea câteodată mă ceartă”

Mugur Mihăiescu, unul dintre cei mai iubuți actori pe care i-a avut România, a vorbit despre regletele din viața lui. Cu toate că nu mai este în totalitatea în lumina reflectoarelor, acesta a reușit să ajungă, de-a lungul timpului, lasufletele românilor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Recent, invitat fiind la un pdcast, acesta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții lui, explicând care sunt lucrurile din trecut care îl macină și pe care le regretă.

Citește și: Deea Maxer criticată pe Instagram. Vedeta a decis să slăbească după ce a primit mesaje jignitoare : „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă”

Mugur Mihăiescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa este deja realizată profesional. Aceasta locuiește în Marea Britanie, unde a rămas să lucreze, după ce și-a finalizat studiile pe care le-a realizat tot acolo. Cu toate că poate părea că actorul are tot ce și-a dorit, acesta a mărturisit că și-ar dori ca fata lui să revină în România, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu ea.

Mugur Mihăiescu vrea mai mult timp cu fiica lui

În cadrul podcastului respectiv acesta a vorbit despre regretele pe care le are în viață, iar unul dintre cele mai mari se referă la faptul că și-ar fi dorit să mai aibă încă un copil, însă la momentul respectiv acest lucru nu a fost posibil din motive medicale.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice „Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”, a spus Mugur Mihăescu în podcastul La Măruță.

Cel de-al doilea regret pe care Mugur Mihăiescu a admis că îl are, are legătură cu faptul că și-ar fi dorit să aibă un program mai permisic, astfel încât să poată sta mai mult timp cu fiica lui, atunci când aceasta era mică. La momentul respectiv, Mugur Mihăiescu era implicat într-un număr foarte mare de proiecte și de cele mai multe ori era plecat de acasă.

Citește și: Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin! Prezentatoarea TV a spus tot: „Nu există nu se poate! Nu există nicio scuză”