Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, după patriciparea la Survivor România All Stars 2024. Vedeta a stat în Dominicană doar 14 zile

Elena Ionescu s-a întors de la Survivor, de unde nu putea pleca fără o sumă colosală! Află toate detaliile mai jos.

26 ian. 2024, 13:32
Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, după patriciparea la Survivor România All Stars 2024. Vedeta a stat în Dominicană doar 14 zile

Elena Ionescu s-a întors acasă cu o sumă frumușică după doar două săptămâni petrecute la Survivor All Stars 2024.

Elena Ionescu a fost eliminată la cel de-al doilea duel al sezonului Survivor All Stars 2024, iar eliminarea a fost difuzată în episodul de joi, 25 ianuarie 2024.

Citește și Diagnosticul primit de Elena Ionescu. Clipe de groază pentru Faimoasa de la Survivor All Stars: „Nu e o plăcere să vorbești despre o problemă de sănătate”

Din păcate pentru ea, fosta câștigătoare de la Survivor a plecat acasă după doar două săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Elena Ionescu a fost surprinsă încă de weekendul trecut în aeroportul din Frankfurt, împreună cu Andreea Tonciu.

Astfel că, potrivit informațiilor apărute în presă, faimoasa a fost recompensată cu câte 5.000 de euro pentru fiecare stage, adică fiecare săptămână petrecută în competiția din Republica Dominicană.

Deci, printr-un calcul foarte simplu putem afla cu câți bani s-a întors Elena Ionescu acasă. Deci, pentru două săptămâni la Survivor, vedeta a mai strâns în cont încă 10.000 de euro.

În anul 2020, Elena Ionescu a câștigat primul sezon Survivor, care la acea vreme era difuzat de Kanal D.

A plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, plus încă câteva mii pentru participare, potrivit Cancan.ro.

Câștigătoarea Survivor 2020, trimisă acasă după doar 14 zile

Dacă în trecut vedeta a câștigat premiul cel mare de la Survivor, acum, Elena Ionescu a fost trimisă acasă după două săptămâni.

Elena Ionescu a fost marea câștigătoare a Survivor România 2020. Artista a reușit să convingă publicul că merita trofeul și banii, fiind cea care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Cei patru concurenți care au ajuns în finala Survivor România au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Telespectatorii au decis, prin vot, în direct, cine a meritat să câștige competiția, cine a fost concurentul care a cucerit inima celor de acasă și a dovedit că este demn de titlul de Survivor România.

Citește și Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”

Elena Ionescu a plecat acasă cu marele trofeu Survivor, dar și premiul în valoare de 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 de euro. Vedeta a petrecut atunci 4 luni în Republica Dominicană.