Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”

Tensiunea este la cote maxime la Survivor All Stars! Concurenții se străduiesc să dea tot ce este mai bun pentru echipa lor. Totuși, din păcate, au loc și accidente, iar unele dintre ele sunt destul de grave. Una dintre concurente a fost la un pas să își piardă ochiul.

26 ian. 2024, 12:57
Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”
Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”

Momente de groază la Survivor All Stars 2024! O concurentă a fost la un pas să-și piardă vederea. Războinica Alexandra Ciomag, participanta la acest sezon, a fost implicată într-un incident periculos în timp ce încerca să construiască o greblă pentru tabăra Războinicilor.

Citește și: Survivor All Stars 25 ianuarie 2024. Faimoșii au pierdut un nou concurent, victorie pentru Războinici. Premiul, o cafea și trei brioșe cu ciocolată

În timpul procesului, o așchie i-a sărit în ochi, inițial ignorată de Alexandra. Ulterior, aceasta a recunoscut că s-a frecat cu destulă forță la ochi, provocându-și o conjunctivită. Accumulând astfel risc de pierdere a ochiului, concurenta va trebui să își acopere ochiul cu un bandaj pentru o perioadă semnificativă de timp. Cu toate acestea, în ciuda incidentului tragic, Alexandra a transmis cu optimism într-un interviu că se simte bine și a asigurat fanii că nu este cazul să-și facă griji.

„Am vrut să fac pe interesanta și am zis să fie un pirat în echipă. Nu, glumesc. Încercam acum o zi sau două să fac o greblă și mi-a sărit o așchie în ochi. Nu i-am dat importanță, m-am frecat destul de tare la ochi și problema s-a agravat, pentru că datorită igienei necorespunzătoare, am înțeles că am făcut un fel de conjunctivită, dar îmi va trece. Nu este ceva grav. Sunt bine, așa că cei de acasă nu trebuie să-și facă probleme că Alexandra a venit în forță și va sta mult și bine”, a povestit războinica într-un testimonial postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii.

Alexandra Ciomag s-a întors la Survivor, alături de Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, după eliminarea Andreei Tonciu. Tânăra a participat pentru prima dată în competiție în 2023, când a ajuns chiar printre cei 4 semifinaliști. Acum, speră să aibă un parcurs la fel de bun și în sezonul actual și să ajungă cât mai departe în emisiune.

Alexandra Georgiana Ciomag, în vârstă de 21 de ani, locuiește în București, conform informațiilor de pe contul ei de Instagram. Ea are păr șaten, lung, și ochi căprui. Pe când era mai mică, Alexandra Ciomag era cunoscută sub porecla de Xena, datorită personalității sale puternice.

Despre viața sa privată, Alexandra este destul de discretă, astfel că nu sunt prea multe detalii cunoscute.Tânăra se mândrește cu o siluetă de invidiat și că iubește foarte mult animalele.

Citește și: Diagnosticul primit de Elena Ionescu. Clipe de groază pentru Faimoasa de la Survivor All Stars: „Nu e o plăcere să vorbești despre o problemă de sănătate”