Câți bani câștigă Denisa de la Bambi cu afacerile sale. Nicio altă vedetă din România nu are un astfel de profit

Denisa de la Bambi a renunțat la muzică și s-a dedicat în totalitate vieții de afaceristă. Profiturile sale sunt de-a drepturl astronomice, reușind performanța de a lua fața multor altor vedete care și-au pus pe picioare afaceri personale.

06 nov. 2023, 23:14
Câți bani câștigă Denisa de la Bambi cu afacerile sale. Nicio altă vedetă din România nu are un astfel de profit
Câți bani câștigă Denisa de la Bambi cu afacerile sale. Nicio altă vedetă din România nu are un astfel de profit

Denisa Tănase și-a găsit, cu adevărat, vocația, și nu este vorba de muzică. Jumătatea trupei Bambi a decis că drumul ei sunt afacerile, fiind foarte bună în acest domeniu. Iar asta nu o spune ea, ci cifrele pe care le produce zilnic.

Citește și: Joburi de vis în Dubai. Angajatorii oferă cazare, salariu scutit de taxe și utilități gratuite

Denisa Tănase, printre cele mai prospere femei de afaceri din România

Denisa Tănase, după căsătorie Brânzei, este un adevărat exemplu când vine vorba dereprofilare. Cu un succes uriaș alături de sora ei, Raluca, pe când activau în lumea muzicii, formând trupa Bambo, acum vedeta s-a reorientat complet. Afacerile pe care le are pot fi studiate în școli la cât de profitabile și de succes sunt.

Denisa a dat lovitura, având rezultate remarcabile în ceea ce privește câștigurile din afacerile sale cu parfumuri și produse de cosmetică. Fosta jumătate a trupei Bambi are două firme pe care le administrează cu succes, respectiv My Geisha și Geisha Perfumes.

Prima firmă are o cifră de afaceri de peste 1,88 milioane de lei, adică aproape 400.000 de euro. Profitul este pe măsură, dublu față de anul trecut – peste 560.000 de lei, adică aproximativ 115.000 de euro. Cea de-a doua companie impresionează din toate punctele de vedere. Cifra de afaceri este de peste 28 de milioane de lei, adică peste 5,6 milioane de euro. Profitul este mai mare decât cifra de afaceri a unor mari producători muzicali. Mai exact, 6,7 milioane de lei, adică 1,4 milioane de euro, plus 35 de angajați.

O altă companie deținută de Denisa Tănase este Fashion Ave. La o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei (800.000 de euro) are un profit de aproape 1,5 milioane de lei, adică aproximativ 300.000 de euro.

Pe lângă afacerile pe care le deține, Denisa are cotă parte și în alte companii. Printre acestea se numără și Shop Win Marketing, pe care o are alături de soțul său, cu o cifră de afaceri de aproape 40 de milioane de lei (8 milioane de euro). Profitul, la rândul său, este impresionant. Nu mai puțin de 5,2 milioane de lei, adică peste 1,4 milioane de euro. Mircea Brânzei și Denisa de la Bambi mai au împreună o afacere, dar care nu a strălucit în ultimul an fiscal. Fit4you Food Delivery a avut o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei și a raportat o pierdere de 400.000 de lei.

Aceste date financiare, potrivit fanatik.ro, au fost înregistrate în România. Dar Denisa a depășit granițele țării cu talentul său managerial. Cântăreața are împreună cu soțul său investiții importante și în Dubai.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. (…) Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a spus Denisa, în urmă cu ceva timp, dovedind de atunci și până acum că nu vrea să se rezume la puțin. Linia ei de cosmetice a cucerit și Europa, dar și Orientul Apropiat.

Citește și: Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerile cu care au cucerit capitala luxului VIDEO