Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”

Dorian Popa câștigă o mică avere lunar. Artistul a vorbit despre cele mai recente achiziții ale sale, dar și despre cum își cheltuie banii câștigați.

08 mart. 2023, 09:45
Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”

În vârstă de 34 de ani, artistul a mărturisit și ce venituri încasează: „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

După achiziția unui Lamborghini Huracan în valoare de 300.000 de euro, Dorian Popa spune că nu se va opri aici. El se pregătește să cumpere un nou bolid de lux: „Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, a declarat artistul pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci: „Ei au furat lucruri și eu trebuia să le trimit niște flori?”

Nici achiziția bolidului de lux în valoare de 300.000 de euro nu a fost trecută cu vederea. După ce l-a comandat în vara anului trecut, momentul în care a intrat în posesia lui a fost marcat printr-un clip pe Youtube, pe canalul său personal. Așa am putut vedea că artistul a fost așteptat la fabrică de mai mulți reprezentanți ai brandului. După ce i-a fost prezentată fabrica a intrat în posesia mașinii.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea”, a declarat artistul.

Ce investiții mai face Dorian Popa

Dorian Popa nu se oprește aici. Pe lângă mașini de lux, acesta investește sume importante de bani și în imobiliare. Vloggerul are un complex de vile în Domnești: „Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro atunci când le-am calculat eu”, a declarat pentru Spynews.

Citește și: Dorian Popa face dezvăluiri șocante: „Noi nu avem voie să fim în depresie, eu cred că e un alint”

Vilele sunt complet echipate și utilate. „Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții,  motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo,  am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil.”