Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci: „Ei au furat lucruri și eu trebuia să le trimit niște flori?”

Dorian Popa este în scandal cu niște chiriași turci. Un influencer de pe TikTok i-ar fi ajutat pe aceștia să ajungă chiar în garsoniera pe care artistul o închiriază în regim hotelier. Ulterior, l-au acuzat pe Dorian că le-ar fi cerut bani în plus.

14 feb. 2023, 15:42
Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci: „Ei au furat lucruri și eu trebuia să le trimit niște flori?”
Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci

Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci. În timp ce aceștia îi reproșează cântărețului că i-a taxat cu 100 de lei în plus la plecare, influencerul susține că aceștia au furat hârtie igienică și saci de gunoi din garsoniera lui. Tot turcii au mărturisit că s-ar fi așteptat la un buchet de flori din partea lui Dorian Popa, pentru mămica singură care a părăsit Turcia după cutremur.

Citește și: Dorian Popa face dezvăluiri șocante: „Noi nu avem voie să fim în depresie, eu cred că e un alint”

Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci

Eu am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu aș putea să am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată, iar mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat.

Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan, dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea. Cei care lucrează în domeniul hotelier sunt absolut sigur că mă înțeleg foarte bine. Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vizavi de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă.

Omul mi-a spus care au fost daunele, având în vedere că costul unor astfel de daune pe platformele pe care este închiriată garsoniera este mult mai mare, băiatul a considerat că suma de nici mai mult, nici mai puțin de 20 de euro, pentru distrugerile pe care ei le-au făcut, pe lângă ceea ce au furat.

Ei au furat niște lucruri, le-au spus doar pe acelea, și am înțeles că eu, în urma furtului, trebuia să le trimit niște flori. Oamenii cred că dacă ai bani trebuie să închizi ochii la toate lucrurile rele care se întâmplă în jurul tău.

Eu nu consider așa ceva. Îmi pare rău că oamenii au ajuns să fure hârtie igienică și produse de curățat pardoseala, eu am făcut acea garsonieră cu tot sufletul meu, iar suma investită acolo a fost 60.000 de euro, doar pentru renovare”, a spus Dorian Popa pentru Spynews.ro.