Dorian Popa face dezvăluiri șocante: „Noi nu avem voie să fim în depresie, eu cred că e un alint”

Artistul autohton, Dorian Popa, a făcut declarații controversate cu privire la ceea ce înseamnă depresia. Acesta a spus că din punctul său de vedere depresia este un alint și că ar trebui să realizăm că suntem norocoși.

31 ian. 2023, 20:04
Dorian Popa face dezvăluiri șocante: „Noi nu avem voie să fim în depresie, eu cred că e un alint”
Ce spune Dorian Popa despre depresie

Dorian Popa a făcut dezvăluiri șocante! Artistul a comentat într-o emisiune boala secolului. Depresia este un subiect sensibil, care a stârnit foarte multe controverse de-a lungul timpului, în special în ultima perioadă. De cele mai multe ori, artiștii evită sau atingă acest subiect sau au o abordare empatică față de persoanele care se confruntă cu o astfel de problemă. Totuși, Dorian Popa a decis să își exprime opinia cât se poate de direct, cu riscul de a-și atrage un val de critici. Acesta declarat că nu ar trebui să avem voie să fim în depresie, mai ales în condițiile în care suntem sănătoși și încă avem familie în jur. Fragmentul din emisiune a fost postat pe Tiktok și a devenit viral. Părerile internauților sunt împărțite.

Citește și: Dorian Popa s-a accidentat grav la picior! ”Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață!”

Ce spune Dorian Popa despre depresie

„Îți spun cu toată sinceritatea din lume, cu mâna pe inimă, că nu avem voie, noi cei care suntem sănătoși, care suntem norocoși că avem familiie aproape, cât avem, unu mai are doar un mamișor, suntem norocoși. Noi nu avem voie să fim în depresie. Eu am spus o chestie, voi fi blamat poate, voi fi acuzat, din punctul meu de vedere, depresia întocmai, consider că poate să apară la oamenii carec au probleme reale grave, de sănătate, financiare.”

Artistul a mai spus că este de părere că depresia este un alint. Dorian Popa a subliniat că în momentul în care vezi cu ce se confruntă alte persoane, ar trebui să realizezi că esti printre norocoși și în momentul acela depresia ar trebui să dispară din discuție.

„Dacă tu ești împlinit și ești normal, eu cred că depresia e un alint. Aruncați cu pietre în mine, sunt obișnuit, dar eu cred că ar trebui să fim un pic mai siguri pe noi, mai pe poziții și să ne dăm seama că sunt oameni care chiar au motive să fie în depresie. Și atunci, ce crezi? O să îți dispară ție depresia atunci când îți dai seama că nu prea ai de ce să fii în depresie.”, a declarat Dorian Popa.

Citește și: Lovitură devastatoare pentru Dorian Popa! Iubita lui a fost implicată într-un accident rutier