Prima nominalizare spre eliminare de la Survivor România: ”Am fost primul peste tot”

Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate, motiv pentru au fost nevoiți să voteze un concurent din echipă spre eliminare. Prima nominalizare de la Survivor Românie vine din echipa Războinicilor și este Sorin Pușcașu.

16 ian. 2021, 15:33
Prima nominalizare spre eliminare de la Survivor România: ”Am fost primul peste tot”

Prima nominalizare spre eliminare de la Survivor România. Decizia războinicilor a fost una dificilă, însă în cele din urmă au ales prima nominalizare spre eliminare, și anume Sorin Pușcașu.

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

”Războinicii au votat, să vedem care sunt nominalizările din această seară: Andreea, Sorin, Alin, Mellina, Roxana, Alin, Sorin, Andreea, Albert, Albert, Sorin. Trei voturi Sorin, două voturi Andreea, doua Alin, doua Albert, câte un vot pentru Mellina și Roxana. Primul nominalizat pentru Războinici este Sorin”, a spus Daniel Pavel.

Prima nominalizare spre eliminare de la Survivor România. Sorin Pușcașu de la Războinici a mărturisit că se aștepta să fie nominalizat de către colegii săi, cu toate că a ajuns primul. Concurentul a precizat că nu este supărat pe colegii săi. Acesta a declarat că a fost primul peste tot, iar acum va fi și primul din echipa sa nominalizat spre eliminare.

”Cumva mă așteptam, în mintea mea era că am pierdut niște puncte importante. Au fost ceva probleme, dar nu vreau să-mi caut scuze. Nu mă așteptam să fiu primul și aici. Am fost primul la mai multe trasee, am fost primul peste tot.

Trebuie să experimentez eu asta pentru ca eu să-i învăț pe ceilalți cum să treacă prin asta. Nu sunt supărat pe voi, deloc, sunt mândru de voi în continuare și o să trecem și peste asta”, a declarat Sorin, după ce a aflat că este primul nominalizat de la Survivor România sezon 2.

Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

Simona Hapciuc este o mamă singură, iubitul ei a părăsit-o când a aflat că este însărcinată. Concurenta de la Kanal D are o poveste de viaţă tristă, însă toate lucrurile neplăcute care i s-au întâmplat, au ajutat-o să devină mai puternică.

Actriță și antrenor de fitness, Faimoasa a fost părăsită de iubitul ei după ce acesta a aflat că va avea un copil. Ionuț, tatăl copilului, și-a dorit la fel de mult acest băieţel, doar că atunci când vedeta l-a anunțat că va fi tată, a părăsit-o.