Câți bani câștigă Laurette din OnlyFans, platforma pe care se postează conținut pentru adulți. „Dacă doar dai sfaturi, nu poți să câștigi sume mari. Bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult”

Tot mai multe vedete au început să își facă cont pe OnlyFans, o platformă pe care se postează conținut foto și video pentru adulți. Printre ele se numără și Laurette, care s-a gândit că în acest fel își poate mări veniturile.

06 nov. 2022, 09:28
Câți bani câștigă Laurette din OnlyFans, platforma pe care se postează conținut pentru adulți. „Dacă doar dai sfaturi, nu poți să câștigi sume mari. Bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult”

Laurette și-a deschis contul de OnlyFans mai mult din curiozitate, dar nu tot din curiozitate a început să posteze tot felul de fotografii în ipostaze provocatoare și sexy, ci având în minte un scop foarte clar: niște bani în plus în conturi.

”Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, ne-a spus Laurette, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Laurette a explicat faptul că Only Fans nu se postează doar conținut cu tentă pornografică și că lumea a înțeles greșit conceptul platformei. Ea spune că, de fapt, doar se postează fotografii indecente la care au acces doar cei care plătesc.

Citește și Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta nu se fereşte şi recunoaşte tot: „De ce să fiu ipocrită”

”Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans. Într-adevăr, e o platformă de +18 ani, dar pe OnlyFans poți absolut să faci ce vrei tu, să oferi sfaturi de sănătate, să faci sport, să fii life coach, poți să oferi sfaturi oamenilor, poți să dai sfaturi oamenilor. E o aplicație ca oricare alta, doar că într-adevăr poți face și content pentru adulți dacă îți dorești, dar depinde de fiecare în parte”, a mai spus Laurette.

Cât câștigă Laurette din OnlyFans

Laurette a dezvăluit că nu are neapărat poze cu ea dezbrăcată, ci unele mai sexy. Deși nu a spus exact cât câștigă din această activitate, a precizat doar că o persoană poate câștiga lunar din OnlyFans mii de euro.

”Se pot câștiga și mii de euro, dar depinde doar de contentul pe care vrei să-l faci tu. Dacă doar dai anumite sfaturi nu poți să câștigi sume mari pentru că bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult decât văd pe Instagram și Facebook”, a mai zis Laurette.

Citește și Momente dramatice pentru Laurette. „A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze!”