Momente dramatice pentru Laurette. „A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze!”

Laurette a dezvăluit că în copilărie a trecut printr-o întâmplare dramatică în urma căreia a fost aproape să-şi pairdă viaţa. Vedeta a precizat că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a fi resuscitată.

09 aug. 2022, 14:29
Momente dramatice pentru Laurette. „A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze!”
Momente dramatice pentru Laurette

Momente dramatice pentru Laurette. Aceasta a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, că a căzut într-un lac, unde era să se înece, dar a avut noroc cu un verișor al său, care a sărit rapid în apă și a scos-o la suprafață, până la sosirea ambulanței. Avea doar 7 ani, iar momentul a marcat-o pe viaţă.

Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta nu se fereşte şi recunoaşte tot: „De ce să fiu ipocrită”

„Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă. Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă”, a spus Laurette, care a explicat, astfel, de ce i-a fost foarte teamă să sară în bazinul olimpic de la Bacău, unde se filmează emisiunea de la Antena 1. Laurette a mai participat și în 2013 la „Splash! Vedete la apă”, când a sărit în apă de la 7 metri!

Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. Cel mai scump este cel la 4 mâini

Laurette s-a remarcat în showbiz-ul de la noi ca asistentă TV. În 2021, a fost în centrul unui scandal, după ce a fost bătută grav de un bărbat cu care și-a dat întâlnire la un hotel din Capitală. În prezent, se iubește cu fotbalistul  Magaye Gueye, fost la Dinamo.