Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta nu se fereşte şi recunoaşte tot: „De ce să fiu ipocrită”

Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta este extrem de sinceră şi recunoaşte că a călcat strâmb în relaţiile sale. La rândul, a fost trădată de partener. Vedeta ar face din nou asta, dacă i s-ar oferi o sumă consistentă de bani.

07 iun. 2022, 11:36
Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta nu se fereşte şi recunoaşte tot: „De ce să fiu ipocrită”
Pentru ce sumă ar înşela Laurette

Pentru ce sumă ar înşela Laurette. În urmă cu un an, în plină pandemie de coronavirus, fosta asistentă şi-a luat inima în dinţi şi a devenit antreprenor. Mai exact, a decis să îşi deschidă un salon de masaj terapeutic în Bucureşti, pentru că vrea să fie o femeie independentă.

Pentru ce sumă ar înşela Laurette

Am înşelat şi o spun. De ce să mă feresc? Am înşelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentaţiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simţi fericit într-o relaţie şi bărbatul de lângă tine nu îţi mai oferă ce îţi doresti tu, fiecare pe drumul lui.

Fostul meu soţ e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveţi şi de la care eu am învătat foarte multe lucruri constructive de viaţă, am învăţat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învăţat cum să fac bani şi cum să am o afacere.

Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul! Am înşelat şi am fost înşelata. Am iertat când am fost înşelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece şi mama zice că am inima de gheaţă şi că nu o să stau cu mine nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relaţiile mele cu bărbaţii„, dezvăluia Laurette Atindehou, potrivit Spynews.

Citeşte şi: Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. Cel mai scump este cel la 4 mâini

Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac

În urmă cu ceva vreme, vedeta era în atenția presei, datorită speculațiilor cum că ar avea o relație amoroasă cu Ion Țiriac. Cei doi se afișau destul de des la braț, împreună, în public, ridicând suspiciuni.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până laurmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a declarat Laurette.