Câți bani câștigă lunar actrița Carmen Tănase: „Nu vreau doar să supraviețuiesc!”

Cu greu se poate supraviețui doar din teatru, susține celebra actriță Carmen Tănase. Astfel, artista a hotărât să creeze conținut în social media, monetizat. 

01 iul. 2022, 12:28
Câți bani câștigă lunar actrița Carmen Tănase: „Nu vreau doar să supraviețuiesc!”

Carmen Tănase a intrat în lumea podcasturilor, un fenomen care a cuprins puternic internauții din România, în ultimii doi ani de zile.

Actrița încaseză lunar 1.300 de euro (n.r. – 6.200 de lei net) din podcast, o sumă destul de mică având în vedere popularitatea artistei.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.

Da, am avut perioade (n.r. – când nu îi ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a declarat Carmen Tănase.

 

Carmen Tănase, un aspru critic al Guvernului

 

În ultima vreme, Carmen Tănase s-a remarcat drept un mare contestatar al guvernelor de la Palatul Victoria, pe fondul crizei COVID și al inflației explozive. Majorarea tarifelor la gaze și curentul electric i-a pus capac vedetei.

„Cumva, noi suntem transformați în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a declarat Carmen Tănase, pentru Antena 3.