Alina Ceuşan se mută din România. Vedeta caută o locuinţă cu 5 dormitoare: „Chiar m-ar ajuta o recomandare”

Alina Ceuşan se mută din România. Vedeta a decis să plece din ţară timp de o lună, împreună cu familia ei. Fosta concurentă de la Asia Express a ales capitala Cataluniei, Barcelona, unde vrea să petreacă toată luna noiembrie.

01 oct. 2021, 08:58
Alina Ceuşan se mută din România. Vedeta caută o locuinţă cu 5 dormitoare: „Chiar m-ar ajuta o recomandare”
Alina Ceuşan se mută din România

Alina Ceuşan

se mută din România. Blondina a cerut ajutorul fanilor pentru găsirea unei locuințe. Ea își dorește un apartament spațios, modern, care să aibă 4-5 dormitoare și 2-3 băi.

Alina Ceuşan se mută din România

Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși.

Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona.

Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Naşa a fost prietena ei, Alina Ceuşan

Cum a slăbit Alina Ceuşan 10 kilograme după ce a născut

Vloggeriţa a reuşit să scape de 10 de kilogreme pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii într-un timp foarte scurt. Nu a ajuns la greutatea pe care o avea înainte de a deveni mămică însă nu s-a axat deloc pe acest lucru.

Eu aveam 52 kg, aceasta este greutatea mea ideală. Aveam 54 în momentul când am aflat când sunt însărcinată, la două luni, după care am avut 71 de kilograme când am mers să nasc. Când am venit acasă aveam vreo 63, 64. Acum am 60, 61, depinde de zi şi de când mă cântăresc. Nu-mi pasă neapărat de chestia asta momentan. Nu am făcut absolut nimic ca să slăbesc.

 Pur şi simplu, kilogramele s-au dus din spital, cu placenta, cu copilul. Când am ajuns acasă, aveam deja 7 kilograme pierdute. Am pierdut încă vreo trei cu alăptarea”, spunea Alina, potrivi okmagazine.