Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok. Suma uriașă pe care o primește lunar pentru activitatea ei din online

Oana Zăvoranu nu prea și-a mai făcut apariția pe micul ecran în ultimul timp, însă asta nu înseamnă că a renunțat la ieșirile publice care au făcut-o celebră.

24 mart. 2024, 18:54
Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok. Suma uriașă pe care o primește lunar pentru activitatea ei din online

Oana Zăvoranu s-a reorientat către zone de online, unde are, pe lângă emisiunea de pe Youtube, și cont de Tik Tok care îi aduce sume consistente la final de lună.

Vedeta nu o duce rău deloc, chiar dacă nu mai apare pe tv. A început să posteze conținut video pe rețelele sociale, în special pe Tik Tok care i-a asigurat succesul și îi completează veniturile.

Oana Zăvoranu acceptă o grămadă de provocări pe Tik Tok și vorbește cu utilizatorii, răspunde la întrebări, intră des pe live-uri, în timpul cărora primește tot felul de cadouri virtuale, puncte care se transformă în bani. Cadourile primite pe Tik Tok se pot cumpăra cu moneda virtuală Tik Tok (Tik Tok Coins). Există mai multe tipuri de cadouri, însă doar Diamantele primite sunt convertibile în bani.

Citește și Rețeta – surpriză pregătită de Cristina Șișcanu pentru Mădălin Ionescu. „Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva”

Potrivit datelor de pe platforma TikTok, Oana Zăvoranu ar fi strâns 1,9 milioane de puncte în perioada 10 – 23 martie 2024. Asta înseamnă că veniturile ei au ajuns la 9.500 de dolari.

Ca să strângă multe cadouri virtuale, Oana Zăvoranu acceptă să intre în sesiune live cu diverse persoane, unele dintre ele publice. Așa s-a întâmplat și când a intrat live cu Dani Mocanu. Cei doi au avut o discuție liberă și sinceră. Aflată la începutul ”carierei” de influencer, manelistul chiar și-a exprimat susținerea față de evoluția sa și a sfătuit-o să nu mai bage în seamă răutățile oamenilor din online. Printre misiunile primite pe Tik Tok, Oana Zăvoranu a fost provocată să îndeplinească tot felul de misiuni neobișnuite: să spele parbrize sau să își radă sprâncenele.

Citește și Monica Tatoiu, ameninţată de soţul ei că bagă divorţ! Candidează la Primăria sectorului 1