Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan. „Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română”

Puya a făcut primele declaraţii după ce s-a ales cu dosar penal. Rapperul a fost prins de poliţişti, miercuri, după ce a condus sub influenţa substanţelor interzise.

01 mai 2022, 23:48
Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan. „Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română”

Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan. Cântăreţul de 42 de ani le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat, chiar în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Costineşti.

Rapperul a dat de înţeles că s-au spus multe lucruri care nu sunt reale, fără să ofere explicații în acest sens.

Puya, prima reacţie după ce a fost prins drogat la volan. „Dau frumos zilele astea”

Cântăreţul a spus că va face dezvăluiri despre dosarul pe care i l-a deschis Poliţia Română. Puya a mărturisit că i-a trecut supărarea în momentul în care a văzut cum l-au întâmpinat oamenii la concertul de pe litoral. Artistul s-a bucurat de susținerea fanilor care au venit să-i asculte piesele.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți.

Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez.

Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă”, a spus artistul, potrivit wowbiz.ro.

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. După ce rezultatul a fost zero la proba cu elitotestul, agenții i-ar fi cerut să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină, scrie gandul.ro.

Citeşte şi: Puya, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a născut pe 22 iulie 1979, în București. A crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. S-a întâlnit cu Tudor Sișu în Sălăjan, unde s-au unit ca trupă.

Activează pe scena hip-hop din anul 1994.. Primul album l-a lansat alături de La Familia în 1997, intitulat Băieți de cartier, iar primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani.

Citeşte şi: Horoscop 2 mai 2022. Zodia care scapă de toate ghinioanele, previziuni complete