Puya, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere.

28 apr. 2022, 00:02
Puya, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

Polițiștii i-ar fi făcut semn lui Puya să tragă pe dreapta și l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenții i-ar fi cerut să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină, scrie gandul.ro.

În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, transmite Poliția Capitalei.

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a născut pe 22 iulie 1979, în București. A crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. S-a întâlnit cu Tudor Sișu în Sălăjan, unde s-au unit ca trupă.

Activează pe scena hip-hop din anul 1994.. Primul album l-a lansat alături de La Familia în 1997, intitulat Băieți de cartier, iar primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani.

În anul 2009, Puya a câștigat procesul cu trupa BUG Mafia pentru utilizarea numelui „La Familia”.

În anul 2012 Puya a lansat single-ul anului „Maidanez” alături de Doddy, Mahia, Posset și Alex Velea. În anul 2014 Puya a lansat melodia „Strigă!” alături de Inna, piesa bucurându-se de succes în Europa.

În cadrul trupei a activat în jur de 9-10 ani, ultimul album fiind lansat în 2006, urmând ca următorul să fi fost lansat în 2010. Puya a anunțat albumul nou La Familia, dar care nu a mai fost produs în totalitate. O altă încercare a avut loc în anul 2017, după 20 de ani de la existența trupei, care, de data aceasta, a avut succes, iar noul album (vezi pagina La Familia) a fost lansat vineri, 9 iunie 2017.

În 2007 a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă de apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Rapperul a avut și acțiuni antidrog în liceele din țară.