Câți bani câștigă Războinicii la Survivor România 2023. Suma pusă în joc nu este deloc mică

La Survivor România participă 12 Faimoși și 12 Razboinici. Fiecare dintre aceștia luptă pentru câștigarea premiului de 100.000 de euro.

20 ian. 2023, 13:32
Câți bani câștigă Războinicii la Survivor România 2023. Suma pusă în joc nu este deloc mică
Câți bani câștigă participanții de la Survivor România

Toți concurenții luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro de la Survivor România. Pe lângă această sumă, fiecare dintre participanți primește din partea producătorilor o sumă de bani săptămânal, pentru a face parte din emisiunea din Republica Dominicană.

Competiția testează limitele concurenților, find nevoiți să trăiască în condiții grele, cu porții mici de mâncare, fără acces la telefoane sau toalete. Atât Faimoșii, cât și Războinicii primesc bani pentru a renunța la confort.

Câți bani primesc concurenții de la Survivor România 2023

Sumele primite de Războinici nu sunt de neglijat. Fiecare concurent din această echipă încasează între 1.000 și 1.550 de euro pentru fiecare săptâmână petrecută în competiție. Așadar, un războinic care rezistă o lună în Dominicană se va alege cu o sumă cuprinsă între 4.000 și 6.000 de euro.

Citește și: Care e adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Partenera lui Smiley aruncă bomba

Pentru Faimoți, sumele sunt ceva mai mari. Carmen Grebenișan ar câștiga 5.000 de euro pe săptămână, Vica Blochina 3.000 de euro, Jorge între 3.000 și 3.500, iar Bianca Patrichi 1.000 de euro.

Gheboasă, despre experiența Survivor

Având în vedere condițiile suportate, banii sunt meritați. Gheboasă, fost concurent Survivor a dat câteva detalii din cadrul competiției.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-acolo.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR „AMERICA EXPRESS” 2023. Andreea Bălan s-a dat de gol

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc”.