Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii. Jucătorul care a îmbogățit-o: „Cât de mult s-a ridicat el, m-am ridicat și eu”

Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii. Este una dintre cele mai active vedete, atât pe rețelele sociale, cât și la TV. De-a lungul timpului, a împărtășit multe lucruri cu fanii, atât din viața sa personală, cât și din cariera sa de agent sportiv.

10 dec. 2023, 16:04
Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii. Jucătorul care a îmbogățit-o: „Cât de mult s-a ridicat el, m-am ridicat și eu”
Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii.

Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii. Vedeta a făcut bani frumoși în lumea fotbalului, chiar dacă în momentul de față nu mai are prea mulți fotbaliști de top sub contract.

Câți bani cere Anamaria Prodan ca să îi impresarieze fotbaliștii

Cel care i-a adus cei mai mulți bani agentului de jucători este Nicolae Stanciu, în prezent în Arabia Saudită, la Damac. Un procent nu mai mic de 10 la sută din salariul fiecărui jucător manageriat de Anamaria Prodan ajunge în conturile impresarului.

Perla coroanei mele este Nicușor Stanciu. E, de fapt, perla coroanei fotbalului românesc. Normal, noi suntem împreună de atâția ani, cât de mult s-a ridicat el, m-am ridicat și eu. În general, eu iau 10% din contract. Nu am să vorbesc niciodată, nu o să spun cât am făcut”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Stanciu are acum un salariu anual de 2,5 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că 250.000 de dolari ajung în fiecare an la impresarul său.

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta

Impresara a fost îmbrăcată într-un maiou simplu, alb, ceea ce a făcut-o pe Iulia Albu să catalogheze ca „demodată” ținuta vedetei. „Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000„, a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în concurs de Anamaria Prodan.

Fiica Ionelei Prodan a venit cu o replică interesantă, menționând că, în trecut, ar fi ajutat-o și i-ar fi luat apărarea Iuliei Albu, atunci când aceasta era ironizată pentru aparițiile excentrice.

Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni.

 Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru.

Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața.

Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!‘, a declarat Anamaria Prodan la adresa Iuliei Albu.