Câţi bani cere BUG Mafia pentru un concert. Tata Vlad: „Suntem cei mai scumpi artişti din România” VIDEO

Vlad Irimia, alias Tata Vlad sau Tataee, a dezvăluit câți bani cere BU.G. Mafia. Liderul trupei susţine că suma este cea mai mare din România la ora actuală.

11 oct. 2022, 22:31
Câţi bani cere BUG Mafia pentru un concert. Tata Vlad: „Suntem cei mai scumpi artişti din România” VIDEO
Câţi bani cere BUG Mafia pentru un concert

Câţi bani cere BUG Mafia pentru un concert. Tata Vlad a vorbit despre acest subiect în podcast-ul „Fain şi simplu” al lui Mihai Morar, unde a mai dezvăluit și că trupa sa preferă evenimentele mai bine plătite și mai puține ca număr, decât să meargă la zeci de concerte pe bani puțini.

Citeşte şi: Copilul lui Tataee de la BUG Mafia are autism: „Cred că și eu am avut o formă mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament”

„Din fericire pentru noi, în cel mai obiectiv mod posibil, suntem cea mai tare trupă din România. Este în mod sigur și cea mai scumpă. În momentul de față, suntem cei mai scumpi artiști din România, de departe. Valoarea pe care ți-o stabilești în piață depinde de multe lucruri și de nebunia proprie, cât de mult crezi în tine, în ceea ce poți oferi în schimbul banilor pe care îi ceri. Noi cântăm mai puțin pe bani mai mulți. Preferăm să facem patru show-uri pe 20.000 decât 40 pe 2.000. Prețul BUG Mafia în momentul de față pornește de la 20.000 de euro (+ cheltuieli masă, cazare, transport, TVA) în sus pe show”, a dezvăluit Tata Vlad.

Citeşte şi: Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România: „Cred că ar fi o treabă mişto”

„Este în mod sigur cea mai scumpă trupă din România, de departe. În momentul de față, da!”, a mai spus liderul trupei BUG Mafia, care s-a stabilit de mai mulţi ani la Barcelona, în Spania.