Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

Lidia Buble a aderat la comunitatea penticostală şi a fost botezată la vîrsta majoratului. Tatăl vedetei este un cunoscut pastor penticostal, la fel ca şi unul dintre fraţii ei, la Biserica Emanuel din Deva.

11 apr. 2022, 21:26
Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”
Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură "pocăiții"

Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a fost invitată la un podcast unde a abordat diferite subiecte printre care și unul legat de cuvintele mai puţin plăcute folosite de „pocăiţi”.

Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

Lidia Buble are 10 frați, iar părinții lor s-au străduit să le ofere o educație aleasă și cele mai bune sfaturi pentru viață. Printre multele sfaturi pe care le-a primit în sânul familiei, Lidia Buble a reținut și anumite lucruri care, în religia ei, fac parte din sfera „înjurăturilor”, așa că le-a dezvăluit fanilor ei. „Avem și noi o înjurătură la pocăiți: mustră-te Domnul!” a spus Lidia Buble.

Lidia Buble iubeşte din nou? Cântăreaţa ar avea o relaţie cu o vedetă internaţională cunoscută pe Netflix

Lidia Buble a mai dezvăluit și care este cea mai amuzantă amintire pe care o are din copilărie, atunci când mama sa s-a gândit să prepare piure de cartofi cu bormașina, pentru că avea de preparat o cantitate foarte mare. „Este o binecuvântare să fii parte dintr-o familie atât de numeroasă, iar atunci când ne adunăm la masă, cu ocazia sărbătorilor sau unei întâlniri cu toții, avem ce povesti și, desigur, ne jucăm împreună cu nepoțeii. Cea mai simpatică amintire este cea în care mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că nu avea o ustensilă destul de mare pentru cantitatea necesară, astfel încât să ne ajungă la toți”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau. Ipostaze tandre între artistă şi milionarul în vârstă de 60 de ani VIDEO

În ultimul timp, mai ales din cauza vieţii amoroase, Lidia Buble a fost în pericol de a fi exclusă din Biserica Penticostală! Enoriaşii nu acceptă în comunitatea lor fete care au relaţii amoroase în afara mariajului şi, mai mult, cu bărbaţi însuraţi!