Lidia Buble, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la culoarea blondă a părului. Cum îi stă acum – FOTO

Lidia Buble a pus recent pe toată lumea pe gânduri după ce a decis să dispară o perioadă din mediul online. Îndrăgita artistă a revenit în forță și a explicat motivul deciziei sale.

10 mart. 2022, 08:29
Lidia Buble, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la culoarea blondă a părului. Cum îi stă acum – FOTO
Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Lidia Buble a decis să renunțe pentru o perioadă la rețelele de socializare. Pur și simplu, artista și-a șters toate postările și a dispărut din mediul online.

Mai mult decât atât, cei care o urmăreau pe artistă s-au îngrijorat și mai tare atunci când au observat că toate conturile ei de social media au o imagine neagră la profil și nu mai prezintă nicio postare.

Lidia Buble, adevărul despre dispariția din mediul online!

CITEȘTE ȘI: Dieta cu care Lidia Buble a dat jos 15 kilograme. Face multe sacrificii, dar nu renunţă la un singur lucru

Din câte se pare, Lidia Buble nu și-a dorit decât o cură de detoxifiere de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Artista susține că simțea nevoie unei pauze de la mediul online, iar acum se simte mai bine și mai plină de viață.

„Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat Lidia Buble la Radio Zu.

CITEȘTE ȘI: Vestea zilei în showbiz! S-au cunoscut la Asia Express, iar acum anunţă nunta: „Mă însor cu Lidia Buble!”

Acum Lidia Buble a revenit în spațiul online și i-a impresionat pe fani cu o schimbare de look. A renunțat la culoarea blondă și a decis să își facă părul într-o nuanță mai închisă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre viața intimă!

Lidia Buble se clasează cu succes printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Dar nu doar vocea este cea care îi înnebunește pe fanii ei, ci și felul în care arată. Vedeta este o apariție greu de trecut cu vederea, iar atunci când e în preajmă domnii au palpitații, iar doamnele și domnișoarele ar da orice să arate ca ea.

A demonstrat de-a lungul anilor că este o fire dezinvoltă și niciodată nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și să dea detalii care mai de care mai incendiare despre viața amoroasă. Acum, Lidia Buble a demonstrat că nu are nimic împotrivă să spună totul nici despre viața intimă.

Într-o emisiune, vedeta a fost pusă într-o situație delicată. I s-a pus problema să nu întrețină relații intime un an de zile pentru a nu-și pierde vocea. „Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche.

Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți. Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. Păi și noaptea în somn? Știi că se mai întâmplă noaptea în somn (…). Mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? Mă dau cu cremă, poate scap…”, a declarat Lidia Buble.