Câți bani face din Tik Tok Robert Ionescu în fiecare lună? Fost model de videochat, actualmente inventatorul expresiei “tap, tap, îngerașilor”, câștigă sume fabuloase din donații! Uite EXACT cât încasează

Robert Ionescu, fost participant la emisiunea "Puterea Dragostei", se ocupă acum de crearea de clipuri video pentru Tik Tok și Youtube. Are peste un milion de urmăritori pe Tik Tok și câștigă o avere din această activitate.

27 apr. 2022, 19:23
Câți bani face din Tik Tok Robert Ionescu în fiecare lună? Fost model de videochat, actualmente inventatorul expresiei “tap, tap, îngerașilor”, câștigă sume fabuloase din donații! Uite EXACT cât încasează

Costin Cocioabă, coordonator al unei platforme de influencer marketing, a dezvăluit câți bani câștigă Robert Ionescu din Tik Tok. Multă vreme s-a spus că acesta s-a ocupat cu videochat, însă se pare că succesul uriaș de care se bucură pe  Tik Tok îi aduce în conturi niște sume mult mai mari decât vechea sa activitate.

Robert Ionescu a început să facă live-uri pe Tik Tok, iar recent s-a ales cu aproape 15 mii de dolari pentru doar cinci minute pe care le-a stat pe pe platformă. Specialistul în influencer marketing, Costin Cocioabă, a explicat cum se pot face atâția bani din această platformă.

„Știu că aveți cu siguranță lucruri mult mai importante de făcut căci pentru asta se stă pe Facebook , drept urmare vă rețin atenția pentru 12 minute și o informație: TikTok pare mai rentabil (mai “curat” cu siguranță) decât videochatul, deși exemplul pe care l-am ales, cel de mai jos, este totuși o excepție.

Se numește că a fost «meci oficial», iar la acesta a participat (vineri seara) cel care de câteva luni este #1 pe live-urile de pe TikTok din România (ok, cu o excepție, duminică seara fiind întrecut în ultimele minute de o moldoveancă de peste prut care nu a împlinit încă 18 ani și a făcut $35k săptămâna trecută din TikTok Live). Personajul nostru a plecat acasă cu aproape $15.000 după cele 5 minute cât a durat «meciul».

Câteva lucruri, ca să vă aduc la zi

– Ceea ce vedeți în clipul de mai jos se numește “meci” (particularitatea celui de mai jos este că acesta a fost anunțat cu o săptămână înainte și a fost denumit a fi oficial – altfel, astfel de meciuri se desfășoară la orice oră pe TikTok), iar oamenilor care fac asta le place să spună că fac “show”.

– Animațiile pe care pe vedeți pe ecran în timpul „meciului” se numesc “cadouri” (cei care le oferă se numesc “donatori”) și costă de la câțiva bani la câteva sute de euro. Fiecare cadou îi aduce creatorului de conținut “coins”, pe care acesta le poate schimba înapoi în valută și retrage prin PayPal

– Există un top al celor mai «cadorisiți» tiktokeri, top care se resetează în fiecare duminică spre luni la miezul nopții, motiv pentru care luni este ziua de telenovele pe TikTok pentru ocuparea, pentru câtuși de puțin timp, a primelor locuri în clasament.

– TikTok oferă creatorului de conținut chiar și până la 50% din valoarea cadoului. Grosier, un TikToker român de top scoate prin PayPal aproximativ $5000 per 1M coins. Nu cred că și în România, însă pe alte piețe TikTok remunerează suplimentar ocupanții de top.

#1 în România adună săptămânal 3-4M coins, ceea ce înseamnă că face destul de lejer minim $60-80k în fiecare lună.

Vă las puțin să vă reveniți acum, însă promit să revin și cu partea a II-a”, a scris Costin Cocioabă pe pagina sa de Facebook.