Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Nu o să-ţi vină crezi care sunt veniturile

Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Blondina a recunoscut că pentru ea contează foarte mult banii, acesta fiind unul dintre criteriile pentru care ar accepta un bărbat. Chiar şi aşa, se descurcă foarte bine singură, are un business de succes.

06 mai 2023, 15:45
Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Nu o să-ţi vină crezi care sunt veniturile
Câţi bani face Vica Blochina din TikTok

Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Indiferent de perioada din viața ei, fosta balerină a știut tot timpul ce vrea și cu o ambiție de fier a obținut tot ceea ce și-a propus. Fie că este vorba de afacerea cu haine, fie că vorbim despre imobiliare, contracte de imagine, ori apariții TV, Vica reușește să ducă un stil de viață de lux, fără grija zilei de mâine.

Citeşte şi: Vica Blochina, adevărul despre relațiile cu bărbații din viața ei, după Victor Pițurcă: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Câţi bani face Vica Blochina din TikTok

Vedeta s-a lansat pe platforma Tik Tok, însă, se pare că veniturile nu sunt deloc pe măsura așteptărilor ei şi asta pentru că ar încasa incredibil de puțini bani, mai exact între 21,90 și 36, 50 de dolari pentru fiecare postare, potrivit influencermarketinghub.

Invitată în cadrul unui podcast, Vica Blochina a dezvăluit că a avut momente în care a crezut că nu va ieși la lumină. De la încasări de până la 40.000 de euro pe lună, anul trecut a avut venituri de maxim 3.000 de euro pe lună.

Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea.

Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu. Eu vorbesc despre viața mea, stai puțin! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro.

Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea. Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea.”, a povestit Vica Blochina, în podcastul „Tare de Tot”.