Vica Blochina trece prin momente grele. Fiul său nu vrea să se întoarcă la ea: „Nu vorbește cu nimeni”

Vica Blochina trece prin momente grele. Blondina are un fiu, Edan, relația extraconjugală cu Victor Pițurcă, care, de ceva vreme, a ales să locuiască la tatăl lui. Chiar dacă vedeta spune că așa este mai bine, ea, de fapt, suferă foarte mult pentru că nu vrea să se întoarcă la ea.

17 mart. 2023, 15:53
Vica Blochina trece prin momente grele. Fiul său nu vrea să se întoarcă la ea: „Nu vorbește cu nimeni”
Vica Blochina trece prin momente grele

Vica Blochina trece prin momente grele. Participarea la „Survivor România” 2023 a scos la iveală o suferință lăuntrică a blondinei, doar de ea știută. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a declarat public în cadrul unui testimonial ce probleme are acasă cu fiul său, Edan.

Citește și: Vica Blochina a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut: „Foarte sever, mă certa și mă bătea”

Vica Blochina trece prin momente grele

Surse apropiate din anturajul Vicăi au dezvăluit faptul că blondina încearcă să se acomodeze cu situația în care se află. „Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus o persoană apropiată a Vicăi, potrivit Click.ro.

Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România

Deși sunt câteva săptămâni de când s-a întors din Republica Dominicană, blondina nu și-a revenit încă. A rezistat doar o lună în competiție, dar cu toate acestea, experiența pe care a trăit-o acolo a lăsat urme adânci.

Spre finalul șederii sale în junglă, Vica Blochina a recunoscut că își dorește să meargă acasă la copilul său, de care i-a fost foarte dor. În prezent, mărturisește că nu ar mai accepta să fie prezentă într-un astfel de concurs nici măcar pentru jumătate de milion de euro.

Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea.

Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă. Acasă, la fiecare dintre noi, viața nu e așa. Am înțeles asta după cele patru săptămâni de concurs. Am fost ușor dezamăgită de rezultatul meu, fiindcă eu sunt obișnuită cu participări cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show. Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, așa cum s-a întâmplat fie la ‘Ferma vedetelor’, fie la ‘Asia Express’.

Acum a fost cu totul altceva. Am mulțumit pentru cele trăite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva! Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit, încă, să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!”, a declarat Vica.