Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ. Melinda a făcut anunţul despărţirii la începutul lunii

Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ. Miliardarul a transferat acțiuni de 850 de milioane de dolari către Melinda French Gates pe fondul divorțului, potrivit Wall Street Journal.

19 mai 2021, 16:51
Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ. Melinda a făcut anunţul despărţirii la începutul lunii
Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ.

Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ. Cofondatorul Microsoft a transferat 2,25 milioane de acțiuni ale producătorului de echipamente Deere, marca John Deere, către French Gates prin firma sa de investiții, Cascade Investment LLC, joi, potrivit unui dosar de valori mobiliare.

Citeşte şi: Bill Gates a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală. Miliardarul şi-a înşelat soţia cu o angajată Microsoft

Valoarea totală a transferurilor divulgate public către French Gates se ridică acum la aproape 4 miliarde dolari de acțiuni, de când perechea și-a anunțat divizarea, după 27 de ani de căsătorie, pe 3 mai.

Gates și Cascade Investment dețineau în continuare aproape 29,3 milioane de acțiuni – 9,3% din companie – după transferul de 850 de milioane de dolari către French Gates, se arată în documentele de securitate, conform Journal, citat de Business Insider.

Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ

Insider a scris pe 7 mai că trei acțiuni în valoare totală de 3 miliarde de dolari au fost transferate către French Gates, după anunțul de divorț al cuplului. Aceste acțiuni includeau 2,9 milioane de acțiuni ale retailerului auto AutoNation, 14,1 milioane de acțiuni ale Canadian National Railway și 293,5 milioane de acțiuni ale companiei media Grupo Televisa.

Valoarea netă a cuplului este de aproximativ 130,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Vestea transferurilor Deere vine la două zile după ce The New York Times a scris că miliardarul a urmărit femei la Microsoft, în timp ce era căsătorit cu Melinda Gates.