Bill Gates a avut mai multe tentative de a-şi înşela soţia, cu angajate de la Microsoft. Mai multe femei acuză că au primit avansuri de la miliardar

Bill Gates a avut o reputaţie de comportament îndoielnic cu mult înainte de anunţul divorţului, scrie The New York Times, iar Melinda French Gates şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la relaţia soţului ei cu Jeffrey Epstein şi la acuzaţia de hărţuire sexuală adusă unui manager financiar de-ai lui. În plus, el a avut o aventură amoroasă şi cu o angajată.

17 mai 2021, 15:54
Bill Gates a avut mai multe tentative de a-şi înşela soţia, cu angajate de la Microsoft. Mai multe femei acuză că au primit avansuri de la miliardar

Bill Gates şi-a arătat interesul pentru femei care lucrau pentru el la Microsoft şi la Bill and Melinda Gates Foundation, potrivit unor oameni care au ştiut de aceste tentative, după cum scrie The New York Times.

Bill şi Melinda s-au căsătorit în 1994, însă după un timp el a început să fie interesat şi de alte femei din compania sa. În 2006, de exemplu, el a participat la o prezentare făcută de o angajată a Microsoft. Gates, care era atunci preşedintele companiei, a părăsit întâlnirea şi i-a scris imediat femeii pentru a o întreba dacă vrea să ia cina cu el. O persoană familiară cu situaţia a spus că el i-a scris: „Dacă asta te face să te simţi inconfortabil, pretinde că nu s-a întâmplat”. Femeia a ales să pretindă că nu a primit vreodată mesajul.

După un timp, el a călătorit la New York cu o femeie care lucra pentru fundaţia sa şi pe care a invitat-o de asemenea la cină. Femeia, care a dorit să rămână anonimă, a spus că a râs pentru a evita să răspundă. Şase foste şi actuale angajate ale Microsoft, fundaţiei şi firmei care gestionează averea lui Gates au spus că aceste incidente şi altele mai recente au provocat, în timp, un mediu de lucru inconfortabil.

Citeşte şi Adevăratul motiv al plecării lui Bill Gates de la conducerea Microsoft. Miliardarul a fost forţat să demisioneze, după o relaţie sexuală cu o angajată

Bill Gates era cunoscut pentru abordările stângace la birou şi în afara lui, iar unii angajaţi au spus că deşi nu aprobau comportamentul lui, nu îl percepeau ca abuziv. Ei au spus că nu forţa femeile să îi accepte avansurile de dragul carierei lor şi părea că le dă spaţiu să îi refuze avansurile.

Melinda Gates a anunţat în revista Time, în octombrie 2019, că va cheltui un miliard de dolari pentru a promova „puterea şi influenţa femeilor în Statele Unite”. Tot revista Time a publicat la scurt timp un articol în care detalia relaţia lui Bill Gates cu Jeffrey Epstein. Aparent, cei doi au petrecut timp împreună în mai multe rânduri, în avionul privat al lui Epstein şi la întâlniri târzii în casa lui Epstein din Manhattan. „Stilul lui de viaţă este foarte diferit şi cumva intrigant, deşi nu mi s-ar potrivit”, le-a scris Gates colegilor în 2011, după ce l-a cunoscut pe Epstein. Mai mulţi ani, Bill Gates a continuat să participe la întâlniri şi cine în casa lui Epstein, unde acesta din urmă de obicei era înconjurat de femei tinere, au spus două persoane care s-au aflat acolo şi alte două care au aflat despre acele adunări.

Bill Gates se pare că era apropiat de Jeffrey Epstein

Cel puţin o dată, Gates a spus în prezenţa lui Epstein că este nefericit în căsnicie, potrivit unor persoane aflate la faţa locului.

Citeşte şi Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates se prefigura încă din 2019. Greşeala peste care Melinda nu a putut trece