Prin ce trece Delia în preajma sărbătorilor de iarnă. Artista face sacrificii enorme pentru familia ei

Gina Matache se confruntă cu probleme de sănătate, așa că fiica ei, Delia, face tot ce îi stă în putință pentru a o ajuta.

21 dec. 2022, 12:23
Prin ce trece Delia în preajma sărbătorilor de iarnă. Artista face sacrificii enorme pentru familia ei
Gina Matache, despre fiica ei, Delia

Delia are foarte mare grijă de părinții ei, după cum spune mama acesteia, Gina Matache. Artista se ocupă ca cei care i-au dat viață să aibă parte de cele mai bune tratamente și nu se uită niciodată la bani. Totodată, Răzvan, soțul artistei, este mereu de partea ei.

„Delia a fost lângă noi și operațiile pe afară, ea le-a susținut și nu ne lasă. În continuare ne face abonamente pe la clinicile private și ne sună să ne întrebe dacă am fost. Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile.

Citește și: Delia șochează din nou: „Vreau să scot albume în care să înjur”

E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află. Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult și noi cum putem”, a declarat Gina Matache la Antena Stars, potrivit retetesivedete.ro.

Anual, de Paște și de Crăciun, toată familia Deliei se strânge și se bucură de cadouri.

„Noroc cu Delia care ne ia de păr și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii: „Într-un fel regret”

Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua. Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fim toți, de când sunt copiii, suntem toți”, a mai spus Gina Matache.