Câți bani trebuie să cotizeze lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale! Mulți români nici nu visează la suma asta

Ștefan Bănică jr. poate afirma că este un om împlinit, bucurându-se de niște copii absolut superbi și talentați. Totuși, acesta trebuie să plătească pensie alimentară pentru fiica sa Violeta. Iată câți bani scoate lunar din buzunar.

20 apr. 2024, 20:30
Câți bani trebuie să cotizeze lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale! Mulți români nici nu visează la suma asta
Câți bani trebuie să cotizeze lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale! Mulți români nici nu visează la suma asta

După separarea de Andreea Marin în 2013, Ștefan Bănică jr a fost obligat să o sprijine financiar pentru creșterea fiicei lor, Violeta, conform normelor legale. Lunar, el trebuie să plătească o sumă semnificativă pentru a asigura bunăstarea adolescentei.

Deși suma exactă nu este cunoscută public, estimările sugerează că aceasta se situează în jurul valorii de 1.500 de euro lunar, aceeași sumă pe care artistul o plătește pentru întreținerea fiului său mai mare, Radu Ștefan, conform informațiilor oferite de ciao.ro.

Citește și: Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

Pensia alimentară este stabilită de instanță în funcție de veniturile nete ale părintelui care nu are custodia copilului. Cuantumul este determinat în funcție de numărul de copii și este menit să acopere necesitățile financiare ale minorilor. Veniturile nete, conform definiției legale, nu includ bonusuri sau compensații, ci se referă doar la veniturile regulate și certe.

Ștefan Bănică jr va continua să susțină financiar pe Violeta până când aceasta își va termina studiile sau va atinge vârsta majoratului, care se apropie rapid, având în vedere că adolescenta a împlinit deja 16 ani. Artistul va respecta această obligație financiară până la îndeplinirea condițiilor legale stabilite în acest sens.

Violeta Bănică visează să studieze Dreptul în America și își dorește ca băiatul cel mare al tatălui său să își țină promisiunea și să o urmeze în țara tuturor posibilităților. Despre artist, tânăra susține că îi spune întotdeauna adevărul și i-a dat mereu sfaturi prețioase.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el.

Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac, fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a spus Violeta Bănică, pentru Playtech.ro.

Citește și: De ce s-a despărţit Ștefan Bănică de Camelia Constantinescu. Cu ce vedetă a înşelat-o pe mama primului său copil